Skocz do zawartości
xequo

dziwny problem

Rekomendowane odpowiedzi

czesc wam nie wiem czy wybralem dobre forum ale w koncu mushe gdzies zadac to pytanie...

otush od niedawna mam dziwny problem... jak tylko przez przypadek kopne bude to muj komp od razu robi restarta niezaleznie od systemu operacyjnego :?: :?: :( spotkaliscie sie z czyms takim :?: bo ja pierwszy raz... gdyby ktos wiedzial jak pomuc bylbym wdzieczny :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja tez tak mam ja schutrche przypadkiem kompa ale ostatnio poprzykręcałem płyte na wszytkies śrubki i już tak nie mam pewnie jak walisz to gdzies ci mobo styka lub cos w ten deseń i masz spiecie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To może być wszystko.

U mnie przerywa:

Karta graficzna- waży ponad 0.5 kg z radiatorami i widać trochę się w slocie przegina, trza będzie to jakoś podwiesić.

Kość ram- wcześniej w jednym slocie była inna pamięć, której PCB było grubsze niż tej, która jest teraz, i styki są ciut odgięte, a wolny slot mam przysłonięty CD-ROMem i nie mam jak przełożyć.

Ale może być to też zimny lut gdziekolwiek, peknięta ścieżka, etc.

Jak Ci zależy, poruszaj ostrożnie wszystkim w kompie, weż kawałek patyczka i naciskaj lekko na mobo, może będziesz miał farta i znajdziesz akurat...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...