Klaus Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2015 Bawisz się w rozprowadzanie, zamiast zastosować metodę "ziarnka ryżu". Potem się dziwisz, że masz wysokie temp. Wszystko robisz po swojemu, nie przyjmujesz w ogóle rad forumowiczów, nie wiem po co właściwie zakładasz tematy na forum. 1 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Master Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2015 Przecież pisałem, że ziarnkiem nie chciało się rozprowadzić -_- Poza tym skąd wiesz co ja robię ? Myślisz, że piszę wszystko czy czytasz mi w myślach ? 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2015 Nie przejmuj się u mnie było to samo , ta pasta to plastelina ciężka do rozprowadzenia. Można ją rozprowadzić na ihs w miare dobrze, ale trzeba się trochę namęczyć. Zapodaj mx-2 jak zobaczysz tempy i łatwość aplikacji oraz na ile nałożeń starcza tubka to już w życiu nie kupisz stg2. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Master Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2015 Nie przejmuję się problemami z pastą, bardziej nierozgarniętymi moderatorami for komputerowych :p Btw. MX-2 wiele razy używałem, ale STG2 ani razu, więc chciałem akurat przy nowym PC spróbować. Chyba jednak będę skalpować. 78*C na fabrycznych ustawieniach to ciut za dużo... 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2015 Nie przejmuję się problemami z pastą, bardziej nierozgarniętymi moderatorami for komputerowych :P 7 dni wolnego, pozdr. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...