kolo1331 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2015 Witam, jestem zdecydowany na kupno karty gtx 960 w wersji 4gb jednak mam dylemat którego producenta wybrać. Zastanawiam się nad Asus Strix za 999zł lub Evga SuperSC za 879zł. Opłaca się dopłacać ponad 100zł do Asusa? A może polecacie inną firmę? Chciałbym się zmieścić w budżecie ~1000zł. Nie chcę AMD :) Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiG29 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2015 EVGA to bardzo dobra firma ze świetną gwarancją i spokojnie możesz brać. Zwłaszcza, że komputronik ma na nią mega promocję. Normalnie jest droższa od Asusa. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgodzę się z przedmówcą. Po przecenie jest tańsza od wersji 2GB. Braść jak jest. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemtin1 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2015 (edytowane) Chodzi o tą evga z komputronika? Życzę powodzenia z zakupem karty która od 2 tygodni jest niedostępna. Tapatapatap Z2 Edytowane 8 Grudnia 2015 przez GeMtin1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiG29 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2015 Nie tylko w komputroniku po tyle jest. :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo1331 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2015 Z tego co się orientuję to te "inne sklepy" są powiązane z komputronikiem. Złożyłem zamówienie na tą evge. Jeśli nie będzie dostępna to najwyżej kupie asusa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiG29 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2015 Karen jest powiązany, ale Salurion też? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashi Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2015 Salurion to to samo. Ich "ramię budżetowe". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2015 mam tą evga z komputrona złożyłem zamówienie i myślałem już że nic z tego a tu dostaję smsa ze zapraszają po odbiór co ciekawe jak chciałem kartą zapłacić to mi gady prowizję chcieli doliczyć - dobrze że bankomat był blisko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo1331 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2015 Jaki czas minął od czasu złożenia zamówienia a otrzymaniem smsa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2015 2 tyg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
center78 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zależy od stanów magazynowych, ja miałem po 3 dniach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian281 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2015 Ja złożyłem zamówienie 1. grudnia. Dostawę z magazynu mieli 4., a kartę dostałem wczoraj :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...