wwd Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2015 Witam. Po dwóch latach od zakupu TT Saphiry, mimo małego wycisku, scroll podczas przewijania w górę skacze w dół. W graniu mi to nie przeszkadza bo nie używam kółka w grach (zresztą ostatnio nie mam czasu na gry) ale podczas przewijania stron można dostać nerwicy. Da się to jakoś naprawić samemu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2015 Popularna przypadłość tego modelu. Mi wymienili na gwarancji. Taptaptap Mlais M52 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wwd Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2015 No a mi skończyła się w marcu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2015 Mam to samo, na szczescie jeszcze na gwarancji tylko mi sie odsylac nie chce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wwd Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2015 A da się to samemu naprawić? W sumie to chętnie bym, ją zmienił bo mnie wkurza ale trochę kiepsko z kasą. A gram też bardzo rzadko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2015 Możesz spróbować ją rozkręcić i wyczyścić. Sprawdzić ew z czym jest problem. Jak mało grasz to wystarczy byle Logitech za 30-40 zł. Ew A4Tech za 70 zł. Nie ma co za bardzo inwestować w myszki, gdyż chcąc nie chcąc, sporo z nich szybko się z używają lub wystepują różne problemy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wwd Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2015 (edytowane) Już miałem kilka A4Tech-ów i nie byłem zadowolony - śliskie plastiki, problemy z przyciskami, później kupiłem IM 4.0 i w sumie byłem zadowolony tylko chciałem coś lepszego :). Saphira jest niezła, fajna gumowana obudowa - ręka się nie ślizga, tylko przy ułożeniu 1-2-2 brakuje mi wyżłobienia na palce po prawej stronie i boczne klawisze są trochę za daleko. Myszka jest bardziej pod palm a ja łapie na finger. Rozglądałem się już za inną ale w sumie faktycznie mało gram bo pracuje po 11g a w domu to córa tylko czeka żeby teledyski ze starym pooglądać a nie jak tata strzela:) Zamiast myszy może klawę jakąś kupię :):) :) Edit: Rozebrałem, podlałem spyrolem :-) bo nic innego nie miałem i chwilę podziałała dobrze ale teraz dalej przeskakuje. Edytowane 25 Grudnia 2015 przez wwd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...