EAGLE187 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2015 Cześć, szykuje mi się zakup nowego komputera, a że już miałem niektóre dobre, nowe komponenty postanowiłem nie kupować kolejnych. W aktualnym komputerze mam 1tb HDD podzielony na 2 partycje i teraz jest moje pytanie, jeśli podepnę dwa dyski do pcta, to wczyta mi te dwie partycje z tego 1tb HDD + nowy dysk? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashi Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2015 Czy będziesz widział te partycje i mógł z nich czytac i na nich pisać? - Tak. Czy będziesz się mógł z nich bootować? - Niekoniecznie. Ale jak nowy komp to pewnie system na SSD, więc kwestia bootowania nie ma dużego znaczenia. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAGLE187 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2015 Znaczy chodzi mi po prostu o to, czy będą te dwie partycje i wszystkie pliki, bo zależy mi na nich a 100gb nie chce mi się przenosić. :E I tak, biorę SSD pod system. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piehursson Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2015 (edytowane) tak, będą widoczne Edytowane 9 Grudnia 2015 przez Piehursson 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EAGLE187 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2015 dzięki mocno za pomoc, można zamknąć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafa Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2015 Cześć, szykuje mi się zakup nowego komputera, a że już miałem niektóre dobre, nowe komponenty postanowiłem nie kupować kolejnych. W aktualnym komputerze mam 1tb HDD podzielony na 2 partycje i teraz jest moje pytanie, jeśli podepnę dwa dyski do pcta, to wczyta mi te dwie partycje z tego 1tb HDD + nowy dysk? Tylko pamiętaj, najpierw podłącz nowy i zainstaluj na nim system. Później podłączysz pozostałe dyski - może być konieczność przydzielenia nowych liter partycjom - znajdziesz w zarządzaniu dyskami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...