tomekkru Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Witam! Stworzyłem strone, lecz nie wiem czy jest dobra, ocenicie ją: http://strony.wp.pl/wp/tomekkru/index2.html :?: :?: :?: Każda ocena będzie dla mnie bardzo ważna. Zaznaczam ,że jest to szablon (pobrany za zgodą autora). Ale przecież szablon też można upiększyć i zmienić na lepsze Czekam na Wasze propozycje A może WY chcielibyście coś opublikować na łamach serwisu lub współpracować ze mną. Jestem otwarty na wszelkie propozycje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 bardzo ladnie (IMHO) to wyglada - WARTO !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniu Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 tak wspaniała szczególnie ten czerwony napis :PRZEKROCZONY LIMIT TRANSFERU :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fulko Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 strona spoko :D graficznie ok zawartość ok temat przydatny :) założ sobie jakąś domene i będzie jeszcze lepiej (np na xu.pl albo 14.pl) @kryniu bardzo odkrywcze stwierdzenie a ile wniosło do tematu brawo, brawo rób tak dalej a jak nic :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Witam! Stworzyłem strone, lecz nie wiem czy jest dobra, ocenicie ją: http://strony.wp.pl/wp/tomekkru/index2.html :?: :?: :?: Każda ocena będzie dla mnie bardzo ważna. Zaznaczam ,że jest to szablon (pobrany za zgodą autora). Ale przecież szablon też można upiększyć i zmienić na lepsze Czekam na Wasze propozycje A może WY chcielibyście coś opublikować na łamach serwisu lub współpracować ze mną. Jestem otwarty na wszelkie propozycje zmien podpis bo lamiesz regulamin forum, nie mozna miec w podpisie reklam swoich stron, chyba ze jest na nich config twojego kompa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Ruido: jaki z Ciebie fajny spoleczniak ... a ja myslalem ze to admini sa za to odpowiedzialni ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 stronka fajna, mnie sie podoba :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario_t Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Ruido: jaki z Ciebie fajny spoleczniak ... a ja myslalem ze to admini sa za to odpowiedzialni ... Ale czy zaawansowany uczestnik nie moze poradzic innemu uczestnikowi co ma zrobic zeby sie nie narazac moderatorom? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniu Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 przepraszam za mój poprzedni post, ale w momencie gdy chciałem obejrzeć to rzeczywiście taki napis tam widniał,ale teraz po obejrzeniu stwierdzam że stronka jak najbardziej ok :lol: - ja tak nie potrafię :cry: -jeszcze raz sorki szczególnie dla autora strony i wyrazy uznania za prace i efekt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniu Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 przepraszam za mój poprzedni post, ale w momencie gdy chciałem obejrzeć to rzeczywiście taki napis tam widniał,ale teraz po obejrzeniu stwierdzam że stronka jak najbardziej ok :lol: - ja tak nie potrafię :cry: -jeszcze raz sorki szczególnie dla autora strony i wyrazy uznania za prace i efekt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario_t Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 to przy okazji usun swoj jeden post ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 O sa nawet ukochane rozniczki i calki... Mam z tego warunek... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlaos Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 nice nice :) może zadanka domowe byś odrabiał na zlecenie (to jest pytanie retoryczne :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 �CIĽGI - nie wiem co to jest ;) Stronka spoko, ładna i wogole :) na 4 ja ceniam lecz moja ocena mzoe byc wyzsza jak bardziej ja przjerze Kontynuuj swoje dzieło :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 stronka ładna, czysta i schludna :) podobna bardzo do któregoś z portali (ciekawe którego..? :) ) tak mi sie kojarzą te niebieskie i czerwone linki. ale ładna :P i to menu (?) z lewej - dałbym tam inne tło niż białe, żeby się troche odznaczało. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 ladna akurat temat mi pasuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 Nielubie matmy ale strona jak najbardziej OK pod względem wizualnym :) p.s. napewno wato ciągnąć jesli cię to kręci :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majson Opublikowano 9 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2003 szkoda ze juz dawno po egzaminach jestem ale strona niczego sobie.....przyjemne wrazenie, nie ma niepotrzebnych oczojebnych kolorow przez co latwiej nawigowac. Moze to kwestia gustu ale nie wiem czy wszystim spodobaja sie czerwone napisy pod kursorem. pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...