Skocz do zawartości
tomekkru

Ocencie!!!! Czy waro to dalej ciągnąć???

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Stworzyłem strone, lecz nie wiem czy jest dobra, ocenicie ją:

http://strony.wp.pl/wp/tomekkru/index2.html :?: :?: :?:

Każda ocena będzie dla mnie bardzo ważna.

Zaznaczam ,że jest to szablon (pobrany za zgodą autora). Ale przecież szablon też można upiększyć i zmienić na lepsze

Czekam na Wasze propozycje

A może WY chcielibyście coś opublikować na łamach serwisu lub współpracować ze mną. Jestem otwarty na wszelkie propozycje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

strona spoko :D graficznie ok zawartość ok temat przydatny :)

założ sobie jakąś domene i będzie jeszcze lepiej (np na xu.pl albo 14.pl)

@kryniu

bardzo odkrywcze stwierdzenie a ile wniosło do tematu brawo, brawo

rób tak dalej a Dołączona grafika jak nic :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam! 

Stworzyłem strone, lecz nie wiem czy jest dobra, ocenicie ją:

http://strony.wp.pl/wp/tomekkru/index2.html :?:  :?:  :?:

Każda ocena będzie dla mnie bardzo ważna.

Zaznaczam ,że jest to szablon (pobrany za zgodą autora). Ale przecież szablon też można upiększyć i zmienić na lepsze 

Czekam na Wasze propozycje

A może WY chcielibyście coś opublikować na łamach serwisu lub współpracować ze mną. Jestem otwarty na wszelkie propozycje

zmien podpis bo lamiesz regulamin forum, nie mozna miec w podpisie reklam swoich stron, chyba ze jest na nich config twojego kompa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ruido: jaki z Ciebie fajny spoleczniak ... a ja myslalem ze to admini sa za to odpowiedzialni ...

Ale czy zaawansowany uczestnik nie moze poradzic innemu uczestnikowi co ma zrobic zeby sie nie narazac moderatorom? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przepraszam za mój poprzedni post, ale w momencie gdy chciałem obejrzeć to rzeczywiście taki napis tam widniał,ale teraz po obejrzeniu stwierdzam że stronka jak najbardziej ok :lol: - ja tak nie potrafię :cry: -jeszcze raz sorki szczególnie dla autora strony i wyrazy uznania za prace i efekt

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przepraszam za mój poprzedni post, ale w momencie gdy chciałem obejrzeć to rzeczywiście taki napis tam widniał,ale teraz po obejrzeniu stwierdzam że stronka jak najbardziej ok :lol: - ja tak nie potrafię :cry: -jeszcze raz sorki szczególnie dla autora strony i wyrazy uznania za prace i efekt

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

stronka ładna, czysta i schludna :) podobna bardzo do któregoś z portali (ciekawe którego..? :) ) tak mi sie kojarzą te niebieskie i czerwone linki. ale ładna :P

i to menu (?) z lewej - dałbym tam inne tło niż białe, żeby się troche odznaczało. :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

szkoda ze juz dawno po egzaminach jestem ale strona niczego sobie.....przyjemne wrazenie, nie ma niepotrzebnych oczojebnych kolorow przez co latwiej nawigowac. Moze to kwestia gustu ale nie wiem czy wszystim spodobaja sie czerwone napisy pod kursorem. pozdr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi