WalterPC Opublikowano 27 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2015 (edytowane) Cześć,jak już napisałem jestem wymagającym graczem i szukam części do całkowicie nowego kompa.Chciałbym mieć chłodzenie wodne i bardzo małą obudowę na płytę matx, musi być też mocna grafika. Zasilacza i hdd nie potrzebuje, bo mam ze starego kompa (corsair 650 i western digital wd blue). Wszystko musi być zakupione w x-comie.Czekam na sugestie:) Taptaptap Mlais M52 Edytowane 27 Grudnia 2015 przez Klaus nie formatuj bez potrzeby tekstu! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 27 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2015 Zapomniałeś dodać magicznego słowa. Taptaptap Mlais M52 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiG29 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2015 Wymagający gracz nie prosi, tylko wali z miniguna! :wink2: 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...