myphonecube Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2016 kupiłem CUBE LTE ., a więc miałem z nimi do czynienia. OSTRZEGAM ! . Zapomnij o zamieszczeniu opinii o ich produktach. Wpisy które im nie pasują, po prostu USUWAJĄ Reklamacji u nich nie załatwisz, chyba że masz cholernie mocne nerwy. To są nie ludzie ale roboty z małym mózgiem , a klientów traktują jak debili . W sieci jest sporo ostrzeżeń , ale nie wierzyłem, no to teraz mam na własnej skórze. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2016 (edytowane) Mysle ze większość nawet trochę ogarnięty w telefonach wie ze to bubel a nie porzadna firma. I po co ten spam na forum i pisanie o tym samym w 3 tematach. Wyjdź proszę. Edytowane 1 Stycznia 2016 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2016 To są nie ludzie ale roboty z małym mózgiem A ty jaki i gdzie masz mózg, ze musiałeś w trzech miejscach o tym samym pisać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 1 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2016 A ty jaki i gdzie masz mózg, (...) Za mały na głowę, w sam raz na koniec układu pokarmowego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@nita Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2016 A ty jaki i gdzie masz mózg, ze musiałeś w trzech miejscach o tym samym pisać? Gdzie miał mózg że to kupił? Przecież tyle o tym chłamie piszą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...