Azathermenian Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2016 Witam, mam problem, gdyż komputer nie wykrywa monitora. Ogólnie monitor działa, ale ani w ustawieniach nvidia, ani w panelu sterowania nie wykrywa urządzenia. W ustawieniach nvidia pisze monitor analogowy, a w ustawieniach ogólnych pisze standardowy monitor inny niż PnP. Aktualnie monitor podłączony jest przez przejściówkę DVI do karty graficznej. W jaki inny jeszcze sposób mogę podłączyć ten monitor tak, aby był wykrywalny przez komputer ? Posiadam monitor samsung S24D390 i kartę graficzna gtx960 Dzięki z góry za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2016 Jaki to dokładnie model karty - jak ma więcej niż jedno DVI to może podpiąłeś pod DVI-D a nie DVI-I . Z tego co widzę monitor ma gniazda D-Sub i HDMI , więc jak chcesz podpiąć go za pomocą przejściówki DVI-Dsub to przejściówka musi być wpięta w port DVI-I ( przesyła zarówno dane cyfrowe jak i analogowe ) , DVI-D przesyła tylko dane cyfrowe . Ew. coś nie tak jest z samą przejściówką . Monitor możesz też podpiąć za pomocą HDMI . 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2016 Użyj kabla HDMI bez zbędnych przejściówek. Taptaptap Mlais M52 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azathermenian Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2016 Dzięki bardzo za pomoc, problem został rozwiązany, wszystko działa. Pożyczyłem od kumpla kabel HDMI i jest tak jak powinno być. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...