RevWolt Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2016 Witam mam pewien problem, zamawiam pc w którym będzie karta graficzna Asus geforce GTX 960 4gb Turbo. Problem polega na tym że mam monitor na standardowy kabel do monitorów i wejście D-Sub oraz HDMI. Jakie rozwiązanie będzie najlepsze i dość tanie, kabel hdmi czy jakaś przejściówka (ew. link z komputronika bo z tej strony zamawiam sprzęt i chcę by był w komplecie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2016 HDMI Taptaptap Mlais M52 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2016 1. ile ma byc monitorow? 2. jakie wejscia maja monitory? Tylko nie pisz "standardowy", d-sub, dvi, hdmi, dp to wszystko zlacza standardowe, 3. jakie rozdzielczosci chcesz przesylac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RevWolt Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2016 1-2 monitory 24 cale nowszy rozdzielczości 1920 1080 drugi 17 cali starszego typu płaski 17 cali firmy nec tam jest tylko samo wejście dsub. Rozdzielczość chcę max czyli 1920 1080 i do tego mam tylko 1 kabel ten dsub. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2016 1 podpinasz po HDMI , drugi po D-Sub ( jak karta ma wyjście D-Sub ) lub za pomocą przejściówki D-Sub/DVI . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...