Gość GRAHAM. Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2016 Czy jest możliwość namierzenia osoby piszącej komentarze z telefonu z prepaidem ? Na portalu mojego miasta ktoś odpowiedział na mój komentarz i to dość niemiło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniakalny Opublikowano 15 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2016 i co mu zrobisz jak go złapiesz? 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 15 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2016 W dniu 14.03.2016 o 16:00, graham.purepc napisał(a): Czy jest możliwość namierzenia osoby piszącej komentarze z telefonu z prepaidem ? Na portalu mojego miasta ktoś odpowiedział na mój komentarz i to dość niemiło. Temat dnia. Miałem dobry humor a teraz mam wręcz zajebiście dobry. Dzięki Graham :D :D :D W dniu 15.03.2016 o 04:59, Maniakalny napisał(a): i co mu zrobisz jak go złapiesz? Poskarży jego mamie :D 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 15 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2016 No, mnie też polepszył się, Orgiusz dał pewnie autorowi minusa, Maniakalny odpowiedział na temat, a autorowi odpowiem: Da się, ale sprawa beznadziejna. (porada adwokata, zgłoszenie sprawy na policję, o ile są podstawy) Niemiła odpowiedź to dosyć luźne pojęcie.. zerknij sobie na zróbcie coś http://forum.purepc.pl/topic/354500-zr%C3%B3bcie-co%C5%9B-p/page-649?do=findComment&comment=4002793 Jak to mówi się, ignoruj, bo szkoda w internecie na to zdrowie i nerwy tracić, tym bardziej od jakiegoś anonimowego trolla. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grakas Opublikowano 15 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2016 Potwierdzam - da się, ale to za dużo zachodu. Lepiej przekształcić to doświadczenie w nauczenie się dystansu do ludzi i świata. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 15 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2016 Dziś sporo się da zrobić ale chcieć zrobić a móc zrobić to dwie różne rzeczy . Jak to była zwykła niemiła odpowiedź z bluzgami to policja czy sądy to oleją , bez nich to raczej nie da się nic zrobić . Co innego jak to by było uporczywe bluzgi czy nękanie twojej osoby albo groźby karalne . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TSRules Opublikowano 15 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2016 nie ma sensu przejmować się opiniami jakiegoś anonimowego sfrustrowanego trola, szkoda życia 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bonusso3 Opublikowano 15 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2016 (edytowane) Albo możesz poprosić typa żeby zainstalował apkę i włączył GPS, wtedy na bieżąco będziesz widział gdzie jest na Google Maps na przykład :E Tylko ostrzegam, jest szansa że dostaniesz jeszcze większe bluzgi w odpowiedzi xD Edytowane 15 Marca 2016 przez Bonusso3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...