aplik789 Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2016 Cześć,niestety zaistniała dość nietypowa sytuacja.Razem z kolegą zabraliśmy się za formatowanie laptopa i kompa stacjonarnego.Ale do rzeczy, kumpel podłączył pena i zaczął tworzyć bootowalny pendrive w media creation tool. Niestety, geniusz JA, nie zwróciłem na to uwagi i odłączyłem pena (media creation tool już działał dobrych parę minut) i podłączyłem dysk zewnętrzny, aby zacząć zgrywać dane na niego. No i wszystko ładnie było, dopóki nie zakończył swojej działalności media creation.. okazało się że po odłączeniu pena i podłączeniu dysku, zamiast wykrzaczyć jakiś błąd czy coś to on po prostu kontynuował swoją działalność na dysku zew. i w ten o to sposób usunął dane z dysku i zrobił z niego rozruchowy dysk z windows 10 :) Da się jakoś odzyskać dane w domowym zaciszu, czy muszę iść do serwisu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małpożer Opublikowano 15 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2016 Nie wiem czy sa darmowe programy, ale z platnych r-studio niezle sobie radzi, tyle, ze wszystkich danych juz nie odzyskasz jak nadpisalo Ci pliki przez instalke windowsa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grakas Opublikowano 15 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2016 Ostatnio w magazynie o linuksie był dodany na płytce dobry program do odzyskiwania danych, sprawdź, może jeszcze da się kupić ten numer. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sts Opublikowano 15 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2016 Wypróbuj EaseUS Data Recovery Wizard Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 15 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2016 Ja używałem do odzysku Recuva. Wszystko co nienadpisane można odzyskać - wysoce skuteczne, darmowe narzędzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...