KaszaWspraju Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2016 (edytowane) Otwarta beta do 18 kwietnia. http://store.steampowered.com/app/394230/ Gram. Jest ok. Na poczatku przytłoczy. Kampania, misje co-op, pve, pvp. Oby Gearbox nie przesadził z dlc ! Edytowane 15 Kwietnia 2016 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZielonyTBG Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Pyknąłem trochę i jak dla mnie to po prostu Borderlands z robotami po lekkim lifcie. Nie odnalazłem się i gra poszła już w kosz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leven Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2016 (edytowane) Poczekam na wyjście pełnej wersji gry. Sam Borderlands bardzo mi się podobał - gram do dziś dnia - czyli ten tytuł też powinien. Zobaczymy recenzje, gdy gra wyjdzie na rynek. Edytowane 18 Kwietnia 2016 przez leven Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...