JestemNowy Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Witam. Planuje podlaczyc wieze do komputera, niestety wieza ta posiada tylko wejscie usb. Czy jest jakakolwiek mozliwosc podlaczenia tej wiezy do komputera?Wieza: JVC CA-UXG200 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zapomnij. Nawet w instrukcji jest napisane, że nie podłączysz kompa przez to USB. A innych wejść (za wyjątkiem antenowych) nie ma, więc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Z tego co widzę w instrukcji to to miniwieża ma wejście minijack ( na samym dole obok portu USB ) , można spróbować w ten sposób podłączyć ją z kompem . Tylko musiał byś mieć odpowiedni kabel . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JestemNowy Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Napisane jest AUDIO IN moze to wam cos pomoze bo ja w tych sprawach ciemny jestem.... Jest jeszcze obok na sluchawki wejscie podpisane PHONES. Jaki ten kabel by byl potrzebny? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Louie Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Potrzebujesz jack 3.5 m-m i łączysz audio in z PC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JestemNowy Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Dobra, kabel zamówiony. A czy dałoby rade same glosniki podlaczyc pod pc? Bo tam sa te 2 kabelki i jakby je pod jacka podlaczyc?[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Nie. Potrzebny jest wzmacniacz, masz go w wieży. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2016 To było Audio In? Myślałem, że wyjście do słuchawek. :P Przepraszam, mój błąd. Jak wyżej koledzy napisali - kupujesz kabel z obustronnym minijack 3,5mm i gotowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...