Daushe Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Witam, chciał bym kupić sobie nowe słuchawki bo niestety moje już wyzionęły ducha i chciał bym kupić sobie coś porządnego. Mam do wyboru 2 pary, steelseries siberia 800 albo siberia 650. I teraz pytanie do was czy jak mam dobra kartę dźwiękową to czy w siberi 650 nie bd czasem lepszy dźwięk bo słyszałem że siberia 800 ma własną kartę dźwiękową. Z góry dzięki za odpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2016 A może napisz lepiej, ile masz kasy i czego potrzebujesz, to Ci podamy lepsze rozwiązanie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NostradamuSek Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Moje inne propozycje, sprecyzuj do czego Wać Pan używasz: AKG K 701 Beyerdynamic DT 880 Sennheiser HD650 AKG K712 PRO AKG Q701 Audio-Technica ATH-AD900X Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2016 (edytowane) To może też się podłączę do tematu, wymagania: - Głównie do muzyki - Spotify (sporadycznie proste gierki) - Koniecznie Bluetooth - Koniecznie Over-Ear - Możliwie najwygodniejsze do długiego siedzenia. I w sumie tyle, brak preferencji co do producenta. Obecnie mam AKG Y45BT ale po 2h robią się już strasznie niewygodne ... Więc zdecydowanie częściej siedzę w Onkyo ES-CTI300(SS) ale kabel mnie wkurza ;) Edit: Ok nie ważne, zakupiłem już B&O H8 :) Edytowane 28 Kwietnia 2016 przez Mardok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...