Gemtin1 Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2016 (edytowane) Moja druga połówka niedługo będzie bronić magistra, a co za tym idzie potrzebne są jej ankiety do pracy. 2 lata temu prosiłem was o wypełnienie ankiety potrzebnej do jej licencjatu, za co jeszcze raz dziękujemy. Temat ankiety to "Inwigilacja a bezpieczeństwo". Będziemy wdzięczni za wypełnienie i uwagi. Link: https://docs.google.com/forms/d/1Z_dewewuPLJEwJKiR5WTb5Q72rW5n8zpUPbl9WBO-Xg/viewform Cycków nie będzie :> Edytowane 3 Maja 2016 przez GeMtin1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2016 Inwigilacja a bezpieczeństwo. Your response has been recorded. Pytania o fejsika są dziwne, jak zaznaczyłem, że nie korzystam to dalej się upiera żeby jednak kliknąć kolejne odpowiedzi powiązane z fejsikiem. Cycków nie będzie :>Mogą być męskie, znajdą się tu koneserzy, dawaj. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teraw Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2016 Wypełniłem 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 5 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2016 Wypełniłem, podobne uwagi jak kolega jonas o facebook'a. Tak gwoli ścisłości magisterka to zwykły egzamin, nie trzeba tam nic bronić :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 5 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2016 Trzeba obronić tezę, że nie jesteś idiotą. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 5 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2016 Śmiesz twierdzić, że każdy kto obronił magisterkę nie jest idiotą? Dyskusyjna sprawa. 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orlontko Opublikowano 5 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2016 wypełnione :) Klaus plusik bo faktycznie to dyskusyjna teza :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 5 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2016 Oj tam zaraz "każdy". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemtin1 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2016 Podbijam, potrzeba jeszcze trochę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...