XXsebixXX Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2016 Witam. Sprawa jest prosta, płyta głowna/bios nie trzyma ustawień i winowajcą jest bateria. Pytanie takie, czy do mobo Gigabyte z97-x gaming 3 jest wymagana jakaś konkretna bateria? czy taka zwykła wystarczy np: http://allegro.pl/bateria-cr-2032-do-plyt-glownych-glukometrow-5szt-i5443082144.html Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2016 (edytowane) Wyciagnij baterie z plyty i sprawdz. Powinien tam byc numer. Udaj sie do sklepu z elektronika lub do zegarmistrza i zapytaj. Ew Allegro. Mysle ze w przypadku plyty do kazdej jest ten sam typ bateri. Ja kupiwalem w sklepie z elektronika do okularow 3D. Wiec wiem ze sa rozne rodzaje. No i pamietaj ze problem moze nadal wystepowac bo nie musi to byc wina baterii, ale biosu lub plyty. Edytowane 21 Czerwca 2016 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMD6_9mAV Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2016 Bierz do ręki wio do zegarmistrza 3 zł i po sprawie. SMDHoMIeS™ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2016 Jak wyżej - najlepiej wyjąć baterię która jest na płycie i iść do sklepu - może być zegarmistrz , może to być punkt z dorabianiem kluczy , może to też być market w rodzaju EURO RTV AGD . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2016 Nie widziałem innej baterii na mobo niż CR2032. Spokojnie możesz taką baterię kupić gdziekolwiek. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2016 Polecam baterie marki Renata. Na Allegro już od 2,70/szt. Do pilota do auta też pasują. Taptaptap Mlais M52 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...