przemo91 Opublikowano 5 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2016 Witam Chce sobie kupić pamięć ram ale ja się na tym nie znam kompletnie. Dowiedziałem się że musi się zgadzać częstotliwość z moją płytą główną. Dla przykładu znalazłem sobie taką pamięć ram Kingston HyperX FURY DDR3 1600 MHz 8GB CL10 ale nie wiem kompletnie o co chodzi z tym CL czy może mi ktoś pomóc ?? Czy to ma duże znaczenie i czy musze szukać z jak największym CL ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2016 szukac ale z jak najnizszym cl standardowo 1600 cl 9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 5 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2016 Może najpierw podaj, co masz za sprzęt? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 6 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2016 Może po prostu załóż jeden spójny temat w dziale 'Co kupić?' który będzie zawierać budżet i Twoje potrzeby? Bo jak co chwile będziesz walić tematy w różnych działach to pomocy nie znajdziesz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...