DeV_1L Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2016 Witam! Po ostatnim niewypale z siberia v3 (uszkodzone mikro, przeciętny dźwięk) szukam słuchawek do grania głównie w cs:go. Zależy mi na tym by było w nich dobre mikro (dobra głośność, bez szumów). Proszę o nie podsyłanie mi superluxów :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Poczytaj i wybierz http://www.test-gear.pl/testy-i-recenzje/sluchawki/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Raczej "poczytaj i będziesz wiedział, których nie brać". Mając taką kasę, to kup niezłe słuchawki hi-fi i osobny mikrofon, a nie taplaj się w odmętach "gejmingowego" g**na. Szukasz konstrukcji zamkniętej, otwartej, czy półotwartej? 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewatyw Opublikowano 4 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2016 (edytowane) Bardzo polecam Qpad qh90 są zajebiste! do tej pory możesz je zobaczyć u pashy czy tez izaka jednych z najlepszych gamerow. mam je od ponad pół roku i jestem super zadowolony a ich fullopcja i dużo przydatnych kabli w pakiecie robią swoje. Wygłuszaja tak dobrze otoczenie że pierwszy tydzień dziwnie się czułem zakładając je na uszy nawet bez podłączenia do kompa ;) A co do mikrofonu to powiem że też jest bardzo dobry jak na potrzebe komunikacji w grze. Chodzi oczywiście o fabryczny w qpadach Edytowane 4 Września 2016 przez Lewatyw 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 4 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2016 Wyjdź. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hvast87 Opublikowano 4 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2016 Proszę o nie podsyłanie mi superluxów :) Polecam :) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleck55 Opublikowano 5 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2016 Poczytaj i wybierz http://www.test-gear.pl/testy-i-recenzje/sluchawki/ Poważnie tam z 6 pozycji się nadaje reszta to szrot Polecam :)I ja również świetne słuchawki za śmieszne pieniądze Jeszcze masz hiperx Cloud 1 i tu w sumie słuchawki z microfonem poza superluxami i cloudami się kończą bo nic więcej godnego polecenia nie ma są qupady ale hiperx i tak wychodzą taniej a to to samo też rebrand z pro80 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewatyw Opublikowano 6 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2016 Wyjdź. O co ci chodzi ? Twoja wypowiedź nie wnosi nic do tego postu więc sam wyjdź. 1 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleck55 Opublikowano 7 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2016 O co ci chodzi ? Twoja wypowiedź nie wnosi nic do tego postu więc sam wyjdź.W sumie racja Pan mondrala chciał bysnąć i nie poszło nie ogarnął że qpady to rebrand pro80 i hi 2050 w zależności od modelu. Nie mniej opłacalność zakupu quadów jest raczej wątpliwa 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logimen Opublikowano 16 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2016 Czy mowa o tych Hyperx'ach ? https://www.morele.net/sluchawki-hyperx-hx-cloud-khx-h3cl-wr-636654/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...