Markus1 Opublikowano 1 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2016 (edytowane) Witam Jestem już ponad 40 letnim oldboyem ale lubię sobie gmyrać w moim PC oraz zaraziłem tematem 2 moich synów. Obydwoje mają mocne PC jeden z G-synch drugi z Freesynch obydwa AOC. Ja mam sprzęt jak w podpisie. Zobaczyłem wczoraj Acera z35 i szczęka mi opadła. Nie wiem czy to dobry wybór ale chyba mam plan coby zmienić monit. Czy ktoś ma doświadczenie z tego typu rozdziałkami? PC traktuję hobbystycznie chociaż w pracy mam 4 monitory 24" i lubię pracować na dużej przestrzeni roboczej. Często oglądam filmy, czasem gram (a jakże). Chciałbym zapytać czy ktoś z Was ma taki monit i czy to fajna sprawa? Edytowane 1 Października 2016 przez Markus1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 1 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2016 Do filmów to się kupuje TV. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2016 Do filmów to się kupuje TV. bredzisz projektor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...