Fynn Opublikowano 17 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2016 Hejka, czy ktokolwiek z Was posiada ww. chlodzenie ? Planuje w ciagu tyg zakup jednego z nich i nie wiem na ktore sie zdecydowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 17 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2016 A może być tak napisał o sprzęcie który chcesz tym chłodzić . Domyślam się że CPU ale jaki to nie wiem . Zresztą branie tych pseudo WC mija się z celem - wydajność owszem z reguły OK ale okupiona hałasem ( pompka i wentylatory na chłodnicy ) . Znowu jak chcesz miec ciszę to tracisz dość mocno na wydajności . Lepiej sobie odpuść kompaktowe pseudo WC i kup porządne AC - TR Macho Rev. B , Macho X2 , Le Grand Macho czy BQ Dark Rock 3 , będzie chłodno i cicho . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Markus1 Opublikowano 28 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2017 (edytowane) Mam fractala, i może trafiłem na dobry egzemplarz ale powiem, że takiej ciszy jak teraz w budzie to nigdy nie miałem. Przy czym wspomnę, że wcześniej zawsze markowe chłodzenia noctua (łącznie z topowym nhd14). Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Edytowane 28 Września 2017 przez Markus1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masin Opublikowano 9 Października 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2017 https://www.vortez.net/articles_pages/corsair_h110i_gt_vs_nzxt_kraken_x61_review,12.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...