krzypaw Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 :D Witajcie wszyscy :D Jestem nowy na forum i chciałem się z wami przywitać!!! Witajcie :D :D :D :D :!: :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 hejka! Cholera :/ Ze szczytna jestes, dopiero co zauwazyłem :/ Wiec inaczej skomentuje ten temat niz normalnie bym to zrobił ;) Ne zasmiecaj forum.... tylko tyle ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 Witaj na Tweaku :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzypaw Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 Siema Jacek, a tyś z kąd że tak nie lubisz mojego pięknego miasta :wink: :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 A ja z Leyka jestem ;) Własnie, miasta a nei wsi koło wawy czy jeszcze innej metropolli :D SKoro jestes nowy uwazaj na: "terrorizera reed'iego" ;) ZA takie cos dał by ci bana nie zwracajac na nic uwage ;) Wszyscy sie jego boja, bo to taki zgred i wogole ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzypaw Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 Spox, ja jestem ze złodziejowa :D :D . Forum czytam od paru tygodni a zarejestrowałem się bo chciałem koniecznie się o coś zapytać, był bardzo ciekawy temat. PS Nie mam ambicji mieć najwięcej postów na forum dlatego banów się nie boję :) głównie czytam> Pozdrówka dla ziomala (i wszystkich innych) :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 Hej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 WITAJ!!!! :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 witaj !! :wink: gdyby tak kazdy nowy user chciał sie przywitac to co by sie tu działo .............. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 no siema ja tez bym sie chcail przywitac :) i przy okazji chcialbym tez pozdrowic mame, tate, babcie, dziadka, ciocie i wujka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R@V Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 no wypada sie przywitac :D wiec witaj :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 :mrgreen: HELL Oł :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario_t Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 siema ;) Trzeba by bylo zrobic dzial Powitania i dac tam bana dla Reed'a zeby sie krew nie polala ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 Hie, hie, jakby każdy nowy się miał tak witać, to przydało by się stworzyć nowy dział "Powitania" :P Hejo, krzypawie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UfoK Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 Witaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 ZAwsze powitania można dawać na "Forum Testowe" i będzie po problemie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diablica Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 witammmmm :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diesel Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 Bylem w Szczytnie kiedys jak bylem maly. Mieszkalem w Polsce w Olsztynie. 15lat temu :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Diesel, wpadnij teraz na dni i noce szczytna jak dasz rade :) Przed przyjazdem daj znac :) Oczywiscie mało prwdopodobne ale to szczegoł :D ps. jestem przekonany ze bedziesz chciał wrocic do swoich ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 czeeeeeeeeeee !!!!! nabilem sobie posta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czysty Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 ja też Cię witam :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Witam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Bylem w Szczytnie kiedys jak bylem maly. Mieszkalem w Polsce w Olsztynie. 15lat temu :roll: o Canada :)) mam rodzine w Toronto :)) POZDR!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 nabilem sobie posta Kto to zliczy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...