POWER BY AMD Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 Mam ochote sobie kupic wc na k. graficzna bo mie denerwuje już jej wiatrak(6000obr) i jej humory. Dlatego wystrugałem 300zł i myśle żeby kupic wc na same gpu bo na cpu mam zalmana cnp 6000cu i on mi strcza mam 32c. Ja sie zabardzo nie znam na wc dla tego prosze was o pomoc z góry wielkie dzieki jak mozecie to jakies gotowe zestawy albo linki do fajnych stron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 Skieruj myszke na pole :arrow: szukaj te forum to praktycznie same tematy o WC :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 Ale ja chcem na same gpu a nic nie znalazłem na gpu wszyscy chca na proca a jak sie zdażył 1 to dotyczył 9100 i nikt na niego nie odpisał więc nie wiem gdzie ty widziałeć o blokach na gpu na forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 Niewielka roznica inna podkladka i inny blok reszta taka sama . POszukaj u Mate`a on ma najlepsze bloki . Reszte mozesz sam dokombinowac. Jesli nie masz dziur w karcie to muszisz penie na klej he he khe ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Frost Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 Viod nie mędrkuj za krótko tu jesteś żeby przywoływac go do porządku. POWER BY AMD lepiej kup sobie Zalmana. http://www.4max.pl/produkt.asp?g=25&gg=19&id=37 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 Co ma piernik do wiatraka . Ta rura cieplna troche droga jest ale zeczywiscie lepsze rozwiazanie.Mozna tez wybrac Zalmana . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 nie no mam dziury w karcie ale kto to jest mate'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 Mate to taki Pan. www.mcs.pc.pl Za te 300 zl to mozesz zrobic WC i na grafe i na cpu jak wywarzysz koszta (albo i dalej). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 No ale ja mam 3,5 cm radiatorki na pamięciach i nie wejdzie mi ten zalman więc szukałbym jakiegoś bloczka z rureczkami do góry [/img] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 Maly zalman napewno by sie zmiescil poszukaj go i sprawdz wymiary linijka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekaa Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 stary po co ci 300 zł wystarczy 120 zł, albo nawet i mniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 Chyba na CPC :D Jak robic WC to juz na wszystko wiec moze byc nawet wiecej niz 300 zl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 gpu bierz bloczki popixsa tanie i dobre Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekaa Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 chyba takiego .... nikgdy by, nie kupił Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 Moze pomorze http://www.mod-case.com/engine/modules.php...ewpage&pageid=6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Frost Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 Moze pomorzehttp://www.mod-case.com/engine/modules.php?op=modload&name=Subjects&file=index&req=viewpage&pageid=6cóż moge powiedzieć blok na GPU który pozwala na wytworzeni różnicy 15* między wodą a GPU to jak dla mnie LOL i to w dodatku na 2MX :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 chyba takiego .... nikgdy by, nie kupił ja mam blok Popixa i jest OK Jak nie masz dziur wokol chipa to z zalozeniem bloku tez moga byc problemy. Proponuje zalookac www.blokiwodne.republika.pl bo sa niezle i tanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 Moze pomorzehttp://www.mod-case.com/engine/modules.php?op=modload&name=Subjects&file=index&req=viewpage&pageid=6cóż moge powiedzieć blok na GPU który pozwala na wytworzeni różnicy 15* między wodą a GPU to jak dla mnie LOL i to w dodatku na 2MX :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: No mi też nie wydaje że ten bolczek jak i ten cały test to lipa a tak po tym to napisze że mam dziury na karcie i to chyba te 3 milimetrowe tak na moje oko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 Szczerze mowiac to go nie czytalem iwec nie ocenie ;) Po prostu przegladalem stronke i forum i sie jakos spiknelo ;). Ano lipa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 Chyba na CPC :D Jak robic WC to juz na wszystko wiec moze byc nawet wiecej niz 300 zl.stary jesteś prze as masz w jednym topicu 3/4 postów i jeszcze pieprzysz głupoty jak można wydać ponad 300 zeta na chłodzenie samego gpu??? jakiś blok to koło 60-80 zeta, pompka drugie tyle i nagrzewnica koło 30-50 zeta i węże z 2 wiatraki na nagrzewnicę i masz zestaw za około 200 zeta. Jak ci sie wymyśli to pompka (MJ1000 lub ph802) pociągnie tagże blok na cpu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 Radzilbym nauczyc sie powolnego czytania ale w 100% rozumiec tresc , przecierz napisalem ze jak WC to porzadne na WSZYSTKO dlatego te 300 zeta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EZ_lo Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 z polskich producentow wchodza w rachube wlasciwie jedynie mate ( www.mcs.pc.pl ) i republika ( www.blokiwodne.republika.pl ) jezeli chcesz to chlodzenie zakladac tylko na gpu to pewnie wystarczy ci dosc slaba pompka (bloki sa proste i maja male opory przeplywu) i niewielka chlodnica z wentylem. i z kosztami mozna sie zamknac gdzies w 150.- chyba ze perspektywicznie myslisz jednak o rozbudowie. update: o - widze ze w miedzyczasie przybylo postow - przepraszam za powtorki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 Radzilbym nauczyc sie powolnego czytania ale w 100% rozumiec tresc , przecierz napisalem ze jak WC to porzadne na WSZYSTKO dlatego te 300 zeta.dobra zwracam honor ja po prostu czytam już te posty jeżdżąc po lionijkach bo mi sięnie chce :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 Spoko , spoko kazdemu sie zdarza ale nastepnym razem czytaj zanim na kogos najerzdzasz. PAX ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 Spoko , spoko kazdemu sie zdarza ale nastepnym razem czytaj zanim na kogos najerzdzasz. PAX ;)ok sorry to co zrozumiałem z tego zdania to stałosię takie niedożeczne że odrazu cię zjechałem chciaż nieśłusznie UPDATe dobra tu napiszę bo szkoda posta nowego zakładać end of discusion(czy jakoś tak :D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 Kurde goraca krew w tobie plynie ;) obra za duzy OT sie robi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 http://www.mcs.pc.pl/sklep.html#full z tej strony to mi sie jesten bloczek spdobał mianowicie Blok 'GPU2' G2 86.5 zeta zaniego tak onim napisali: Blok w pełni miedziany Przeznaczony do odbierania ciepła z GPU Wymiary: 38x38x14,2mm 11 kanałów o średnicy 4,2mm Kanał wlotowy i wylotowy o średnicy 13mm Rurki wychodzące z wierzchu bloku - równoległe do karty Przystosowany do węża 12/16mm Specjalne zagłębienie na wierzchu zabzpieczające przed osunięciem Wspólpracuje z zapinkami 'GC3' i 'GC2R' Blok jest bardzo dokładnie wykonany - dokladne frezowanie + szlifowanie a spód jest dodatkowo docierany na płycie i polerowany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 Jak ci sie spodobal to kupuj tylko niezapomnij o zapince ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 a zapinka 32 złote to chyba jakiś obłed no nie wim ta mi sie podoba Zapinka GPU GC3 45-65 ale żeby 32 zeta za zapinke to 13 bloku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 No i ta pompeczka Hagem PowerHead 802 POMPKI I POJEMNIKI Zasilanie 220V Wydajność 1500l/h Moc 21W Maksymalna wysokość podnoszenia słupa wody 1,7m Rurka dopływowa 32 mm Rurka odpływowa 17.8mm Długość 127 mm Szerokość 70 mm Wysokość 90 mm Może pracować jako zatapialna Gwarancja 1 rok Cena brutto: 109 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...