Skocz do zawartości
qlaos

Co myślicie o TPSA ??

Rekomendowane odpowiedzi

No jak w temacie :twisted: wypowiadajcie sie :twisted: To może ja zaczne :) Hmm ja Telekompromitacji polskiej SA nie lubie za całokształt i za ciach!owy dostep do netu :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja powiem tak: to bedzie chyba temat w ktorym poleci najwiecej przeklenstw ;) Ja osobiscie nie lubie TPSA za cene neta i za to ze tyle sobie zycza za przelozenie kabli w ich studzienkach (mam w sieci osiedlowej w jednym miejscu radiowke i cala siec zawala ona :( - a gdyby dali w studzienkach kable przez ulice to by bylo good, ale nie dadza bo drogo ;( )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[ciach!][ciach!] [ciach!] [ciach!] [ciach!] [ciach!] [ciach!] [ciach!] [ciach!] [ciach!] [ciach!] [ciach!] [ciach!] [ciach!] [ciach!] [ciach!] [ciach!] [ciach!] [ciach!] [ciach!] [ciach!] [ciach!] [ciach!] [ciach!] [ciach!] [ciach!] [ciach!] [ciach!] [ciach!] [ciach!] [ciach!] [ciach!] [ciach!] [ciach!] [ciach!] [ciach!] [ciach!] [ciach!] [ciach!] [ciach!] [ciach!] [ciach!] [ciach!] [ciach!] [ciach!] [ciach!] [ciach!] [ciach!] [ciach!] [ciach!] [ciach!] [ciach!] [ciach!] [ciach!] :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Myśle o nich bardzo źle, choć ostatnio jakby następowała pewna, wolna, poprawa. Jednak jeśli tylko będę miał techniczną mozliwość to podziękuję im za usługi i przeniosę się do konkurencji - mam nadzieję, że w przyszłym roku jakaś REALNA konkurencja dla TelePSA się w końcu pojawi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi