qlaos Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 No jak w temacie :twisted: wypowiadajcie sie :twisted: To może ja zaczne :) Hmm ja Telekompromitacji polskiej SA nie lubie za całokształt i za ciach!owy dostep do netu :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 <span style="color:red;">[ciach!]</span>a i po co smucić. Wiadomo jaki jest stosunek ludzi do tej firmy... <span style="color:red;">[ciach!]</span>ć ten temat... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario_t Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Ja powiem tak: to bedzie chyba temat w ktorym poleci najwiecej przeklenstw ;) Ja osobiscie nie lubie TPSA za cene neta i za to ze tyle sobie zycza za przelozenie kabli w ich studzienkach (mam w sieci osiedlowej w jednym miejscu radiowke i cala siec zawala ona :( - a gdyby dali w studzienkach kable przez ulice to by bylo good, ale nie dadza bo drogo ;( ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Qrde qlaos nie masz pomyslu na topiki?Najpierw M$ tera Telekomuna a pozniej co zaklady wulkanizacyjne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 [ciach!][ciach!] [ciach!] [ciach!] [ciach!] [ciach!] [ciach!] [ciach!] [ciach!] [ciach!] [ciach!] [ciach!] [ciach!] [ciach!] [ciach!] [ciach!] [ciach!] [ciach!] [ciach!] [ciach!] [ciach!] [ciach!] [ciach!] [ciach!] [ciach!] [ciach!] [ciach!] [ciach!] [ciach!] [ciach!] [ciach!] [ciach!] [ciach!] [ciach!] [ciach!] [ciach!] [ciach!] [ciach!] [ciach!] [ciach!] [ciach!] [ciach!] [ciach!] [ciach!] [ciach!] [ciach!] [ciach!] [ciach!] [ciach!] [ciach!] [ciach!] [ciach!] [ciach!] [ciach!] :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Tak. Kolejny fajny topic nic nowego nie wprowadzający. Gratuluję pomysłowości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlaos Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Qrde qlaos nie masz pomyslu na topiki?Najpierw M$ tera Telekomuna a pozniej co zaklady wulkanizacyjne? Hmm to co myślicie o zakładach wulkanizacyjnych ?? ja do nich nic nie mam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 bleee nie dosc ze tpsa a to jeszcze w polsce z głupim układem z france telefon . ble :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 he he tez nie lubie zabojadow ;) Ale FT mial ostatnio klopoty wiec moze telekomuna trafi pod inne skrzydla i zmadrzeje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 <font color="#FF0000">[ciach!]</font> i po co smucić. Wiadomo jaki jest stosunek ludzi do tej firmy... <font color="#FF0000">[ciach!]</font> ten temat... Dokładnie :P :P :P :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek198 Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 <span style="color:red;">[ciach!]</span>a :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlaos Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 he he tez nie lubie zabojadow ;) Ale FT mial ostatnio klopoty wiec moze telekomuna trafi pod inne skrzydla i zmadrzeje ;)Eee TP nigdy nie zmadrzeje dla nich jest wazna kasa :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felson Opublikowano 15 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2003 Myśle o nich bardzo źle, choć ostatnio jakby następowała pewna, wolna, poprawa. Jednak jeśli tylko będę miał techniczną mozliwość to podziękuję im za usługi i przeniosę się do konkurencji - mam nadzieję, że w przyszłym roku jakaś REALNA konkurencja dla TelePSA się w końcu pojawi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...