MlodyBywalec Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2017 Witam ! Wczoraj zakupiłem ten system operacyjny do mojego pc ale niemoge go zainstalowac wyswietla mi sie że niewykryto żadnych nośników... POMOCY Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2017 Dziwna nazwa dla dystrybucji Linuxa ( o ile to Linux a nie co innego ) . Jesteś pewny że ją poprawnie napisałeś , Google nie pokazuje że w ogóle jest taki OS . Co do problemów - jaki nośnik , CD/DVD czy pendrive ? Kupiony nośnik czy instalka ściągana z sieci ? Komunikat jest z poziomu biosu/uefi czy dopiero z poziomu instalatora ? Na początek sprawdź czy sekwencja bootowania jest poprawna . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeniu Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2017 podejrzewam niefortunną autokorektę, biorąc pod uwagę, że ze smartfona pisane ;-) czy chodzi o Control4 OS 2.7? to w ogóle jest na PC? jeżeli kupiłeś System to jest i helpdesk prawdopodobnie do niego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2017 Jeżeli to faktycznie C4 OS 2.7 to można zapomnieć o instalacji tego na X86 , nigdzie nie widzę żeby wspierał PC-ty . Z tego co widzę to soft/OS do zarządzania inteligentymi domami , możliwe że działa na platformie ARM albo innej mobilnej . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XantiO Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2017 Na 100% działa na Cortex-M4 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MlodyBywalec Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2017 Komunikat jest z Biosu i OS pobrany z neta przez pendrive nie idzie zainstalowac https://www.reddit.com/r/applecirclejerk/comments/3bppt5/hitler_os_if_you_vote_this_up_it_will_show_when/ Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2017 Bios to stara , klasyczna wersja czy już UEFI ? Może masz blokady w rodzaju secure boot etc. powłączane , podaj model płyty głównej . Co do systemu - z tego co widzę to po prostu zmodowany Win 8 , pytanie co dokładnie zostało zmienione - czy tylko UI czy coś jeszcze . Jak tylko UI to nie wiem czy jest sens to instalować . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...