Novice Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Cześć znalazłem mozliwość wymiany mojego 1080 SJS na 1080Ti SJS za 500zł. Jak myślicie, opłaca się do zestawu w sygnaturze ? Karta miała by siedzieć w PC tylko do wyjścia Volty bo nie jestem fanem ~250W GPU, ale jesli stosunek wydajnosć/cena takiej wymiany miałaby byc niezła to ją przygarnę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Przy twoim monitorze warto pod warunkiem, że naprawdę brak Ci FPS w ulubionych grach. Chyba, że planujesz po zakupie odpalić tuzin benchmarków to nie warto. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2017 pewnie, ze warto, wedlug tego co pokazuja testy to jak najbardziej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novice Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2017 (edytowane) fpsów nie brakuje, ale zawsze może być więcej. 1080-tka wyciąga koło 90-100 fps, z 1080Ti mógłbym już spokojnie grać w 120Hz z ULMB. voltę i tak kupię, ale z 1080Ti w PC nie bedę musiał się spieszyć z zakupem bo mocy mu nie brakuje. Edytowane 5 Sierpnia 2017 przez Novice Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2017 prawdipodobnie taki gtx2070 bedzie mial wydajnosc gtx 1080, wiec moze tez dobrze poczekac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novice Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2017 1440p @120Hz ULMB, warto chyba zainwestować 1080 sobie niestety z tym nie radzi, musiałbym grać na @85Hz a tryb ULMB jest niestety męczacy dla oczy przy takim odswieżaniu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2017 z drugiej strony ja sie dziwie, ze ty uzytkujesz monitor wqhd i jeszcze w 144hz. Przeciez w porownianiu do fullhd nie masz zadniej roznicy poza wiekszym obszarem roboczym. Wszyscy graja na full hd, zobacz sobie ESL-owskie maszyny. ja np nigdy bym nie kupil wqhd w 144hz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novice Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2017 1. 27" 1080p wygląda okropnie 2. Na monitorze też pracuję i ta wieksza rozdzielczość jest fantastyczna 3. W 1080p grają może w jakieś CS-y, jak ktoś gry traktuje jako hobby i pyka sobie w jakieś nowości czy single playery jak ja to 27" 1440p jest o niebo lepsze. Nie wiem nawet co to są "esl-owskie maszyny" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2017 nie mam na mysli fullhd 27 cali ale tak czy siak co do kart wymiana sie oplaca, wiec nie masz co sie zastanawiac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...