Mr. Inspector Opublikowano 8 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2017 Witam Otóż mam nietypowy problem. Bo kupiłem kartę Nvidii 1080 rok temu i kupiłem monitor z freesync który bardzo mi się spodobał i był o wiele lepszy niż monitory z G-sync. Teraz jak okazało się Vega jest kompletną klapą i czy teraz sprzedać 1080 i kupić Vegę czy sprzedać monitor ?. Proszę o pomoc bo mam mały dylemat. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2017 nie warto, mozesz takze grac na tym monitorze, gtx jest lepszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr. Inspector Opublikowano 8 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2017 (edytowane) Wiem że mogę grać na nim ale głównie chodzi o to że chcę wykorzystać maksymalny potencjał z monitora. GTX 1080 był na przeczekanie aż będzie Vega i cóż..... Edytowane 8 Września 2017 przez Mr. Inspector Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2017 nawet na vedze bys nie wykorzystał tego monitora, zakladam ,ze jest to 144hz. lepiej zostać na gtx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr. Inspector Opublikowano 8 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2017 Ale z freesynca bym mógł skorzystać i zniknął by ten tearing. Rozrywka stała by się przyjemniejsza. Widziałem u kolegi G-sync i rzeczywiście jest różnica dlatego stąd chciałbym sprzedać GTX 1080 i kupić Vega 64 Liquid Cooled. Na testach wydajność podobna raz w dół raz w górę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
culmen Opublikowano 8 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2017 Kto bogatemu zabroni. Zmieniaj! IMHO nieopłacalne. Jak już miałbym na siłę zmieniać dopłaciłbym do Ti. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novice Opublikowano 9 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2017 (edytowane) Za vegę 64 referenta absolutnie nie. Za jakiegoś fajnego niereferenta Vegi 56 w dobrej cenie - tak. Za vege 64 liquid cooled - :zonk: chyba żartujesz, to kosztuje 3400zł, bierze 350W prądu i grzeje pomieszczenie jak piec w lecie, do tego ledwo co odskakuje GTX 1080 a za 3100zł masz 1080Ti któe przejedzie Vegę jak walec. Lepiej zamień freesync na g-sync nie GTX na Vegę. Edytowane 9 Września 2017 przez Novice 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr. Inspector Opublikowano 9 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2017 Jednak nie byłem na tyle szalony żeby sprzedać GTX 1080 i kupić Vega 64 Liquid Cooled. Żeby jednak nie śmiecić forum proszę o radę jaki monitor z G-sync kupić za mniej więcej 2600 zł -2700 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 9 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2017 A rozdzielczość, odświeżanie, przekątna? Hasło G-sync i kwota to jest właśnie śmiecenie na forum. https://cenowarka.pl/?cat=monlcd19wide&xf=11992_NVIDIA+G-Sync&asuch=&bpmax=-2800&v=e&hloc=pl&filter=aktualizuj&plz=&dist=&mail=&sort=p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr. Inspector Opublikowano 9 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2017 Rozdzielczość : 2560:1440 Przekątna: najlepiej 27 cali Odświeżanie: najlepiej 144 hz matryca: IPS (najważniejsze) Jestem skłonny do kompromisów. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novice Opublikowano 10 Września 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2017 3000zł najtańsze z IPS /AOC/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...