Sqad Opublikowano 17 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2017 Pamięci g.skill tridentz 3466mhz. Z profilu xmp nie wstają i bios ustawia je na 2133. Ręcznie udało mi się je ustawić na 3200 ale i tak wydaje mi się że nie pracują stabilnie bo komp potrafi zaliczyć crasha niespodziewanego w grach. Płyta główna to ASRock z370 extreme4. Pamięć jest na liście wspieranych. Słać na gwarancje ? Na biosie 1.0 pamięci sypały błędami w memtescie i w prime95. Po aktualizacją już jest git. Gry też potrafią się wysypać niespodziewanie (nie wiem jak po aktualizacji bios bo nie sprawdzałem jeszcze) Jakieś pomysły jak je ręcznie zmusić ? Tam jest tyle opcji w zakładce DRAM Overclocking że głowa boli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość janek20 Opublikowano 18 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2017 Zobacz na profilu xmp jakie ma napeicie ram .Jak mało to podbij Jak nie masz biosu najnowszego to wgraj albo poczekaj na niego bo obecnie pamieci lataja nisko na z370 ,zreszta jest tez wiele innych błedów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqad Opublikowano 18 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2017 Na xml mają 1.35v mogę poprobowac podbijać. Nie wiem do ilu będzie bezpiecznie Bios jest najnowszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość janek20 Opublikowano 18 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2017 1.5 spokojnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqad Opublikowano 18 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2017 Oko. Będę próbował Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 19 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2017 Wsadź pamięci w 2 i 4 slot. 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqad Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2017 Wsadź pamięci w 2 i 4 slot. Piwo dla Ciebie, nie wiem jakim cudem, ale zatrybiło w bankach A2 i B2 bez jęknięcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Setnik Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2017 Jako dual czy single schanel? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sqad Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2017 Jako dual Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...