marusia Opublikowano 23 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2018 Czy orientujecie się gdzie dostanę zabezpieczenia przeciwpożarowe w Warszawie.? Budujemy dom, a raczej to ja się z tym zmagam, bo mąż sie wymiksował i jest na eksporcie. Udało mi śie znaleźć zabezpieczenia przeciwpożarowe w warszawie Ale kompletnie nie wiem na co się zdecydować. Słyszalam ze konieczne są klapy przeciwpożarowe ale jakie i ile? Może ktoś z was budował dom i korzystał z takich zabezpieczeń i może służyć radą, pomoca? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 23 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2018 Na forum komputerowym ( martwym ) pytać od budowę domu. Zaiste genialny pomysł milordzie. Jeszcze więcej tych botoludków. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B@nita Opublikowano 24 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2018 Maja rozmach s... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...