pyotrec Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 Jakie znacie i jakie polecacie progrmay do konwertowana plików filmowych, z formatów mpeg, mpeg1, mpeg2, "plików wideo" programu WMP, do formatu avi ?, szczegulnie zależ mi na "pliku wideo" 8) Jezeli ktos zna to niech da linki :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 Mpeg1,mpeg2 >>AVI - Virtualdub Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 Poradzilbys sobie tez w Adobe Premiere... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 Jakie znacie i jakie polecacie progrmay do konwertowana plików filmowych, z formatów mpeg, mpeg1, mpeg2, "plików wideo" programu WMP, do formatu avi ?, szczegulnie zależ mi na "pliku wideo" 8) Jezeli ktos zna to niech da linki :lol: Slyszales kiedys o wyszukiwarkach? Jak nie to polecam posluchac.. haslo 'wmv2avi' zalatwia sprawe Poradzilbys sobie tez w Adobe Premiere...I ma sciagac paruset megowego kombajna zeby sobie film przerobic? Po co.. szybciej niz mu sie sciagnie znajdzie prostsze rozwiazanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 Istnieje tez taka mozliwosc ze ma ten program lub posiada go jakis jego znajomy. Czy wszystko trzeba od razu sciagac? Poza tym ten kombajn jest bardzo dobry i zajmuje ~160MB. Pozdro... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 a oryginalny ? :D :D :D :D ;) virtual dub i nic wiecej nie potrzeba, chyba ze to ciezki przypadek to przyda sie kilka innych, ale tez dzialajacych z vd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bumet Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 no dobra teraz juz zrobiłem w 10 minut wszytsko w wirtual dub ale jeszcze może ktos by mnie pokierował krok po kroku jak podzielic w virtual dub na pół i jak dołaczyc litery z góry dziekuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 dzielenie- zaznaczasz fragment i file/save fragmet czy jakos tak ;) oczywiscie z direct stream copy. litery to afair pluginem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...