sam_sung Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 chce sie zapytac na temat pamieci tej firmy , czy warta jest polecenia ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 nie wiem jak z podkrecaniem, ale do normalnego uzytkowania... pamiec jak pamiec... stabilna (przynajmniej kilka kosci ktore mialem. nie narzekalem na te kostki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 A w Tarnobrzegu innych nie mają????? W Interchacie napewno mają twinmosy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sam_sung Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 wlasnie ze nie tylko kingstony , na ktore nie mam kasy :cry: , a da sie jakies przyzwoite wartosci wyciagnac z tych spectekow? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 17 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2003 Jeśli chodzi Ci o SDRy to mogę z czystym sumieniem polecić. Miałem kość 256MB PC-133 i bez problemów szła na 150Mhz CL2, pewnie poszłaby wyżej, ale brak dzielnika 5 mnie ograniczał :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 Jeżeki ddry, to nie polecam. Chodzą tylko na CL 2,5. Miałem wersje 266. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robin64 Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 absolutnie nie, miałem z nimi kiedyś niezłe przeboje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 A ile ci zostało kasy na pamięci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 Ja tez mialem SDR-y SpecTek-a i naprawde nie bylo naco narzekac ,151mhz z najostrzejszymi timingami szly. Sprobowac niezaszkodzi ,tylko ugadaj sie ze mozesz je oddac w ciagu dnia czy cos. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 Ja mam Specteci 333. Chodza na 400MHz 6-3-3-2,5. Max co poszly stabilnie na tyle zeby przeszedl 3Dmark2k1 to 410MHz 7-3-3-2,5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...