Firedash Opublikowano 10 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2018 (edytowane) Cześć, może polecicie jakieś ładne, podświetlone i ciche chłodzenie? Najlepiej jak najtańsze, bo prawdopodobnie nie będę robił jakiegoś mocnego OC o ile w ogóle będę robił, ale jak będzie ładne i ciche, to i wysoką cenę zaakceptuję. Na razie myślę nad BQ Dark Rock 4, głównie ze względu na ciszę i ładnie wykończoną górną część chłodzenia. Dla niekręconego 2600X to jest o wiele za dobre chłodzenie, no ale tak jak wspomniałem, nie tym się kieruję. Zastanawiam się natomiast nad jakimś chłodzeniem z podświetleniem, jest w czym wybierać, ale nie chcę kierować się jedynie wyglądem i żałować jak będę potem musiał słuchać tego wycia. Edytowane 10 Października 2018 przez Firedash Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 10 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2018 Może coś z nowości: http://thermalright.com/product/aro-m14g/ http://thermalright.com/product/aro-m14o/ https://cenowarka.pl/?cmp=1803092&cmp=1803057 Doskonałe rozwiązania bazujące na udanej serii Macho. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patronix Opublikowano 11 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2018 Macho fajne polecam Thermalright Macho 120 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 11 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2018 Skoro tak bardzo Ci zależy na podświetleniu to zamień w BQ śmigła na jakieś ciche i podświetlane ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firedash Opublikowano 11 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2018 (edytowane) 8 minut temu, Mikelos napisał: Skoro tak bardzo Ci zależy na podświetleniu to zamień w BQ śmigła na jakieś ciche i podświetlane ;) Trochę bez sensu płacić masę kasy za dobry wiatrak a potem go wywalać. Zastanawiałem się też nad chłodzeniem wodnym, ale wywalać tyle kasy dla samego wyglądu to głupota, bo za różnicę w cenie chłodzenia można wtedy w ogóle z niego zrezygnować i wziąć 2700X, które ma fajny stockowy cooler, w sumie nawet o tym myślałem, ale boję się, że będzie głośny. Kiepsko jak kupię sobie fajną obudową, płytę itd. a w środku będzie duży i brzydki klocek, który wszystko zasłoni. Edytowane 11 Października 2018 przez Firedash Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 11 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2018 Zdradzę ci tajemnicę. Nikogo poza tobą nie będzie interesował wygląd twojego komputera. Ciebie też po upływie tygodnia od zakupu. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Firedash Opublikowano 11 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2018 48 minut temu, radiergummi napisał: Zdradzę ci tajemnicę. Nikogo poza tobą nie będzie interesował wygląd twojego komputera. Ciebie też po upływie tygodnia od zakupu. Niekonieczne, każdy człowiek jest inny. Jedną z przyczyn składania nowego komputera jest to, że mi się stary na biurku nie podoba. Komponenty też dobieram głównie pod to jak będą wyglądały za szybką i wolę czasami w tej samej cenie mieć trochę mniej wydajny produkt ale ładniejszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...