wilk100 Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 Czy ktos z was posiada ta karte i ma przy okazji zainstalowanego XP. Chodzi mi o to czy ona bedzi chodzic dobrze pod xp i czy w dzisjiejszych gierkach w miare sie wyrabia np Vice City. Dobrze zeby mi odpowiedzial na to pytanie fanatyk voodoo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 lepiej od tego twijego mxa to chodzic nie bedzie :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilk100 Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 moze nie lepiej ale chociaz porownywalnie no moze ciut gorzej? uparlem sie na to voodoo jak cholera i sam nie wiem czy warto najwazniejsze to to zeby chodzil pod XP. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 http://www.voodoofiles.com/8560 sterowniki masz tutaj. karta popd xp działa. ale nie bedzie nawet porownania do gf2mx. a o vice city mozesz zapomniec na v3... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 Będzie chodził - sprawdzałem pod winXP - ale nie grałem na tym w GTA - ale będzie dużo wolniej niż na gf2 mx 400 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 Miałem dokładnie takie voodoo :D jakieś dwa lata temu wydajność porównywalna z Rivą TNT2 tekstury tylko 16 bit i 24 bity te 32 bitowe są nieosiągalne na duży plus można zaliczyć brak schodków na krawędziach A co do Win XP to będzie chodzić ja używałem nieoryginalnych driverów AMIGAMERLIN ściągnięte z VOODOOFILES Naprawdę magia VooDoo działa :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 jak koniecznie ma być voodoo i chcesz pograć to kup voodoo 5 5000 lub 5500, są porównywalne z GF2Ti i MX400 (voodoo słabsze). bo teraz na mx400 będziesz miał 2 razy szybciej niż na V3. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 Nie pakuj sie w ta karte! Mam to VooDoo w drugim kompie i GTA uruchamia sie, ale da sie grac przy rozdzielczosci 640x480 16 bit przy kamerze z góry przy 15 fps, a wiec cienko. Poprzednio mialem GF2 MX400 i ta byla od VooDoo o wiele szybsza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 18 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2003 ale, jak już pisałem, voodoo 5 na wydajność GF2Ti więc lepszą. i pozostaje magia voodoo, ktośnawet na forum miesiąc temu sprzedawał jak zrezygnował z przerabiania zasilania z 3.3 na 1.5V. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...