ketonek Opublikowano 23 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2019 (edytowane) Hej, szukam tabletu do 250zl dla dziecka żeby mogło sobie jakiś czas chwilę pograć. Prawdopodobnie android, bo łatwiej coś znaleźć. Coś z allegro: Tablet HP 8 1401 7,85'' 16GB Quad-Core IPS XGA 200zl Tablet HP SLATE 7 8GB Wi-Fi BT ANDROID KAMERA 150zl TABLET 10 cali,IPS, 16 GB, QUAD,KARTA SIM, 3G,GPS archos 80d 200zl Czy coś innego? Wymagania raczej male, żeby cokolwiek działało. Z góry dzięki Edytowane 23 Lipca 2019 przez ketonek Literowka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
recedent Opublikowano 7 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2019 A może "Poczytaj mi Mamo" ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barat Opublikowano 24 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2019 Ja bym kupił tanią używkę iPada (np 4 Retina) + gumową - kolorową obudowę z Alliexpress. Ceny urządzen, które nie otrzymały iOS11 (np wspomniany "4"_), lub teraz iOS13 mocno spadają. iOS ma super opcję kontroli rodzicielskiej - możesz "zamknąć" dziecko w wybranej aplikacji, zdecydować, które strefy na ekranie mają być aktywne itp.i działa to bardzo dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leavanny Opublikowano 29 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2019 Troszkę przewyższa budżet, ale mój młodszy brat ma Lenovo Tab E7:https://www.komputronik.pl/product/622576/lenovo-tab-e7-tb-7104f-za400050pl-.html Nie ma co się spodziewać cudów za 300zł, ale do oglądania YT, skromnych gierek lub Messengera totalnie wystarcza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...