Spedy Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 Eh mam problem --zapuszczam mogistrale na 170 mhz i wiecej mnoznik 12 i lipa komp nie wstaje tylko piszczy :P :P :P i pomaga tylko clear biosa :twisted: . Co jest ze moge max magistrale dac na 169 bo puzniej lipa ?????? a procek smiga tera na 12x166 chodzi idalnie prz temp. w stresie 40- 41 a chcialem sie pobawic magistrala i lipa HELP :oops: confing w opisie Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 Jakie timingi????? i jak sa puszczone pamieci w biosie. Sam ustawiales czy auto???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spedy Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 auto, prubowalem ustawiac ale cos mi nie wychodzilo jakie najlepiej ustawic ?? :) bo mnie juz <span style="color:red;">[ciach!]</span>ica bierze :twisted: eh ramy trza bedzie wymienic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Druss Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 Walnij asynchro tak zeby pamieci byly na 166 a proc na 200 i wtedy zobaczysz czy twoja plytka ma odpowiednia wersje NB zeby wytrzymac tyle. Jak wytrzyma i bedzie wszystko spoko to musisz zmienic pamiatki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciop Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 Moje wnioski: 1. Zaktualizuj bios do najnowszej wersji 2. Masz pamięci NoName a Nforce nie lubi pamieci NoName 3. Ustaw CaS na wartość 2.5, (broń boze 3.0 Nforce tego nie lubi!!) A jak to zrobisz to napisz czy podziałało!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spedy Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 bios mam z 05.07.2003 CaS bylo caly czas na 2.5 i dochodzi tylko do 169 mhz :cry: :cry: :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciop Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 A jaką masz wersje mostków? Tzn pólnocnego NB i południowego? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michnik Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 bios mam z 05.07.2003 CaS bylo caly czas na 2.5 i dochodzi tylko do 169 mhz :cry: :cry: :cry: Ustaw sobie asynchronicznie! To sprawdzisz czy pamięci wyrabiają, bo w/g mnie to one są tu przyczyną. Timingi daj 8-3-3-2.5 na początek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spedy Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 jestem głupek zle popatrzylem i faktycznie CaS bylo na 3.0 dalem na 2.5 DDR asynchro na 166 i a magistralem a 180 i poszlo :!: :!: :!: WIELKIE DZIEKI :twisted: :twisted: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciop Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 No widzisz! Człowiek sie uczy na błędach... i to najczęsciej swoich :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 Jakie timingi????? i jak sa puszczone pamieci w biosie. Sam ustawiales czy auto???? A ja wiem skąd pisałeś tego posta [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 Jakie timingi????? i jak sa puszczone pamieci w biosie. Sam ustawiales czy auto???? A ja wiem skąd pisałeś tego posta [; Naprawde???? A my mamy z Toba do pogadania :D P.S. Sorry za OT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...