malfooy Opublikowano 8 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2019 WITAM POSIADAM TAKI ZESTAW: PROCESOR:AMD FX-4300 PROCESSOR BLACK EDITIONPŁYTA GŁÓWNA:GIGABYTE 78LMT-S2MONITOR: IIYAMA FULL HD 24'' MOIM PYTANIEM JEST JAKA KARTE GRAFICZNĄ KUPIC DO TEGO ZESTAWU CZY LEPIEJ KUPIC LEPSZY PROCESOR PROSZE O POMOC NIE ZNAM SIE NA KOMPUTERACH CZY LEPIEJ KUPIĆ WSZYSTKO OD NOWA Wysłane z mojego SM-A505FN przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kronan Opublikowano 8 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2019 Zależy do czego używasz tego PC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 8 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2019 Nie pisz dużymi literami bo to w internecie uważane jest na krzyk . Do czego używasz kompa ? Zmiana procka nie wiele da , nie ważne jaki wsadzisz i tak będzie kiepsko , ta platforma ma już niestetety najlepsze lata dawno za sobą . Masz jakąś kartę czy tylko używasz integry na płycie ? Ile chcesz wydać kasy na kartę lub ile kasy w ogóle masz / możesz mieć ? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malfooy Opublikowano 8 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2019 Kasa nie gra roli chce sobie popykac w fortnite ogólnie w gry jakieś używam integry na płycie Wysłane z mojego SM-A505FN przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 8 Grudnia 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2019 Jak kasa nie gra roli to zmienił bym platformę , jak pisałem wcześniej AM3+ ma najlepsze lata za sobą , do tego FX-y nigdy nie były dobrymi prockami , do gier szczególnie . Bez zmiany platforma max. co bym wstawił to używane GTX1050Ti , ceny nowych są porypane w stosunku do obecnej wydajności tej karty . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...