wfmsiekierka Opublikowano 15 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2020 CześćKupiłem desktop z i5 9gen+1660 ti.Zdaje sobie sprawę że nie jest to specyfikacja pozwalającą grać na najwyższych ustawieniach w niektóre gry. Z tego powodu chciałbym zainstalować coś co będzie pokazywać ilość FPS w czasie gry co pozwoli mi poustawiać parametry gry tak żebym miał te 60 FPS. Wysłane z mojego Redmi Note 8 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 15 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2020 Fraps albo MSI AfterBurner 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blood_brother Opublikowano 15 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2020 Steam też pozwala wyświetlać FPS. Nie wiem jak inni klienci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wfmsiekierka Opublikowano 15 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2020 Steam też pozwala wyświetlać FPS. Nie wiem jak inni klienci.Masz na myśli że w Steam jest funkcja pozwalająca wyświetlanie FPS, jeśli tak to jak się ją włącza?,a może chodzi o to że grając w coś ze Steam można uruchomić jakiś pobrany wyświetlacz FPS?Wysłane z mojego Redmi Note 8 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blood_brother Opublikowano 15 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2020 W ustawieniach Steama, w zakładce "W grze" masz opcję "Licznik FPS w grze". Możesz też w czasie gry nacisnąć Shift+Tab i tamtędy wejść w ustawienia i włączyć licznik FPS. Domyślnie jest wyłączony. Oczywiście działa tylko w tytułach odpalanych przez Steama. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wfmsiekierka Opublikowano 15 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2020 W ustawieniach Steama, w zakładce "W grze" masz opcję "Licznik FPS w grze". Możesz też w czasie gry nacisnąć Shift+Tab i tamtędy wejść w ustawienia i włączyć licznik FPS. Domyślnie jest wyłączony. Oczywiście działa tylko w tytułach odpalanych przez Steama.Dzięki Wysłane z mojego Redmi Note 8 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...