Skocz do zawartości
Spentany

wole zapytac ;P

Rekomendowane odpowiedzi

otoz jestem przekonany na 95% ze tak ale wole sie upewnic ;)

czy moge bez restartu kompa podłączyc cyfraka przez USB??

ps. pytam bo cyfraka mam od 5h i nie chce czegos spierniczyc

wkoncu jak to mawiaja ten kto pyta jest głupcem przez 5 min a ten kto nie pyta jest głupcem przez całe zycie ;)

thz za szybka odpowiedz :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie wiem czy sie nie myle ale przy wyciaganiu juz trzeba najpierw cos w kompie odlaczyc a dopiero potem wtyczke ... przynajmniej tak jest u mnie na uczelni ze stacjami dyskietek do IBM'ow

ale kto by sie tam przejmowal uczelnianymi kompami :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

ok, dzieki :)

jakby ktos kiedys uzył opcji search i znalazł ten topic ;) to dodam tylko ze przy odlanczaniu trzeba pierw w windowsie zakonczyc prace urzadzenia pracujacego pod usb :)

ooo wlasnie o tym mowilem ... 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat
  Cytat

odłączałeś dźwięk i dyski bez wyłączania kompa??

you are crazy!!!

eee, tylko troszke ;) najbardziej sie usmialem jak wyjalem sieciowke - w2k wyswietlil ikonke "brak polaczenia" a po wsadzeniu wszystko znowu dzialalo :)

LOL... BIG LOL... VERY BIG LOL... HUGE LOL 8O 8O 8O 8O 8O 8O

Bedziesz probowal wyciagac proca przez hot-swap? Jezeli tak to wez to nagraj na kamerke jakas i umiescimy to na forum ;) Tom's Hardware bedzie mogl sie schowac :P Ja w zyciu wyciagalem tylko kabelki audio, siec i s-video (od tego czasu mam s-video w TV rozwalone - wejscie zrobilo sie monochromatyczne :P)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat
  Cytat

odłączałeś dźwięk i dyski bez wyłączania kompa??

you are crazy!!!

eee, tylko troszke ;) najbardziej sie usmialem jak wyjalem sieciowke - w2k wyswietlil ikonke "brak polaczenia" a po wsadzeniu wszystko znowu dzialalo :)

tak z ciekawosci spytam grafe tez odlaczyles w czasie pracy :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat
  Cytat

ta, po prostu sie zawiesil, a szkoda :D

heh teraz nie wiem czy koles zartuje czy moze ma serwis darmowy i dozywotnia gwarancje na czesci :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat
  Cytat
  Cytat

ta, po prostu sie zawiesil, a szkoda :D

heh teraz nie wiem czy koles zartuje czy moze ma serwis darmowy i dozywotnia gwarancje na czesci :P

poprostu jest ciekawy swiata :D niektorzy wsadzaja wsowki do kontaktu a on wyciaga i wsadza sprzet jak jest na chodzie komp, ludzie maja rozne hobby :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi sie tez zdarzylo hotswapowac ale nie dla zabawy tylko z koniecznosci ,jako ze komp jest ciagle zajety waznymi downloadami ;].

Tortury przeszly myszki/klawy na Ps/2, cdromy ,kiedys dysk wyciaglem z kieszeni :].

Najciekawszy hotswap przezylem jak mi bios padl na plycie ,jako ze kumpel mial identyczna to moja przeprogramowalem u niego ale ile mnie nerwow kosztowali wyciaganie tych kostek przy wlaczonym kompie :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

"]Mi sie tez zdarzylo hotswapowac ale nie dla zabawy tylko z koniecznosci ,jako ze komp jest ciagle zajety waznymi downloadami ;].

Tortury przeszly myszki/klawy na Ps/2, cdromy ,kiedys dysk wyciaglem z kieszeni :].

Najciekawszy hotswap przezylem jak mi bios padl na plycie ,jako ze kumpel mial identyczna to moja przeprogramowalem u niego ale ile mnie nerwow kosztowali wyciaganie tych kostek przy wlaczonym kompie :]

ja tez kiedys hdd wyciaglem, jak zobaczylem te iskry i martwego kompa przez pare minut to se powiedzialem ze juz nigdy tak nie zrobie :D, ale komp sobie polezal nabral nowych sil i na szczescie zaczal chodzic ale ile to sie czlowiek nerwow najadl :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no wiec chyba was zagne :) mialem celka 533 w zeszlym roku takiego do zabawy czyt. spalenia w sumie caly komp mial isc do wymiany wiec byla zabawa ... wyciagalem procka w czasie pracy systemu , odlaczlem dysk twardy ... procek wyciagalem kilka razy i nic sie nie stalo z kompem botowal sie dysk tak samo tak ok godziny mi zeszlo , na samym koncu wiozlem zasilacz od walkmana i polatalem prockowi kabelkami po pinach dopiero wtedy odszedl do krainy wiecznych lowow tak samo zalatwilem dysk i plyte gl. :) najlepsze bylo ze jak przykladalem 12v do plyty w roznych miejscach to sie dioda od ramu zapala raz ciemniej raz jasniej :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

grass --> kurde to nielepiej bylo dac tego kompa komus kto nie mail takiej wypasionej maszynki? mnie by bylo szkoda...

ja to bym tego starego dał sioże a nowego sam sobie wziął :twisted:

ona tylko net word i simsy to by jej poszły a ja tylko ut2003, nfshp2, colin 2 itd. itp. 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

no wiec chyba was zagne :) mialem celka 533 w zeszlym roku takiego do zabawy czyt. spalenia w sumie caly komp mial isc do wymiany wiec byla zabawa ... wyciagalem procka w czasie pracy systemu , odlaczlem dysk twardy ... procek wyciagalem kilka razy i nic sie nie stalo z kompem botowal sie dysk tak samo tak ok godziny mi zeszlo , na samym koncu wiozlem zasilacz od walkmana i polatalem prockowi kabelkami po pinach dopiero wtedy odszedl do krainy wiecznych lowow tak samo zalatwilem dysk i plyte gl. :) najlepsze bylo ze jak przykladalem 12v do plyty w roznych miejscach to sie dioda od ramu zapala raz ciemniej raz jasniej :)

nie wiem czym tu sie chwalic - dalbys lepiej tego kompa jakims dzieciom do domu dziecka jak juz go chciales wyje...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cytat

grass --> kurde to nielepiej bylo dac tego kompa komus kto nie mail takiej wypasionej maszynki? mnie by bylo szkoda...

no wiesz mi tez sie lezka w oku krecila ale byly potrzebne uszkodzone czesci a jak na zlosc nikt niemial nic podobnego tylko ze nie sprawnego ... w sumie to udalo mi sie tylko dysk podmienic na mniejszy bo byla 17GB ja wsadzilem moja 13GB ( sprawna taka do przewalania fimow ) zamienilem tylko gumy bo to byl seagate i go z dymem puscilem ... szkoda ze niemialem kamerki niezly filmik by z tego wyszedl , nigdy bym sie niespodziewal ze tak trudno bedzie spalic celka dopiero zasilacz go wykonczyl ale w sumie tak to juz jest ze jak chcesz cos zepsuc to dziala a jak sie obchodzisz jak z porcelana to wtedy sie pierdzieli ...

ps. Gie-eN-Zet

wcale sie nie chwale ale jak taki temat to dlaczego nie podzilic sie doswiadczeniem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...