Spentany Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 otoz jestem przekonany na 95% ze tak ale wole sie upewnic ;) czy moge bez restartu kompa podłączyc cyfraka przez USB?? ps. pytam bo cyfraka mam od 5h i nie chce czegos spierniczyc wkoncu jak to mawiaja ten kto pyta jest głupcem przez 5 min a ten kto nie pyta jest głupcem przez całe zycie ;) thz za szybka odpowiedz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 tak ,mozesz cyfraka wpinac prz wlaczonym kompie (tak jak wszystkie inne peryferia na USB) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UfoK Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 Tak jak kolega powiedział pod usb możesz podłączać w czasie pracy komputera. Ja tak robiłem już wiele razy i jak narazie wszystko działa dobrze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 nie wiem czy sie nie myle ale przy wyciaganiu juz trzeba najpierw cos w kompie odlaczyc a dopiero potem wtyczke ... przynajmniej tak jest u mnie na uczelni ze stacjami dyskietek do IBM'ow ale kto by sie tam przejmowal uczelnianymi kompami :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryniu Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 zgadzam się z przedmówcami wszelkie akcesoria USB można podłącząć śmiało w trakcie pracy kompa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 ok, dzieki :) jakby ktos kiedys uzył opcji search i znalazł ten topic ;) to dodam tylko ze przy odlanczaniu trzeba pierw w windowsie zakonczyc prace urzadzenia pracujacego pod usb :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 Cytat ok, dzieki :) jakby ktos kiedys uzył opcji search i znalazł ten topic ;) to dodam tylko ze przy odlanczaniu trzeba pierw w windowsie zakonczyc prace urzadzenia pracujacego pod usb :) ooo wlasnie o tym mowilem ... 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 a ja tak nie robiłem :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 tylko cpu i ram nie ruszalem, reszta bawila sie w hot-swap :twisted: zarowno kable, karty jak i ide :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 odłączałeś dźwięk i dyski bez wyłączania kompa?? you are crazy!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 Cytat odłączałeś dźwięk i dyski bez wyłączania kompa?? you are crazy!!! eee, tylko troszke ;) najbardziej sie usmialem jak wyjalem sieciowke - w2k wyswietlil ikonke "brak polaczenia" a po wsadzeniu wszystko znowu dzialalo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 no to spoko :) nara miłysch snów spadam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario_t Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 Cytat Cytat odłączałeś dźwięk i dyski bez wyłączania kompa?? you are crazy!!! eee, tylko troszke ;) najbardziej sie usmialem jak wyjalem sieciowke - w2k wyswietlil ikonke "brak polaczenia" a po wsadzeniu wszystko znowu dzialalo :) LOL... BIG LOL... VERY BIG LOL... HUGE LOL 8O 8O 8O 8O 8O 8O Bedziesz probowal wyciagac proca przez hot-swap? Jezeli tak to wez to nagraj na kamerke jakas i umiescimy to na forum ;) Tom's Hardware bedzie mogl sie schowac :P Ja w zyciu wyciagalem tylko kabelki audio, siec i s-video (od tego czasu mam s-video w TV rozwalone - wejscie zrobilo sie monochromatyczne :P) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharki9 Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 Cytat Cytat odłączałeś dźwięk i dyski bez wyłączania kompa?? you are crazy!!! eee, tylko troszke ;) najbardziej sie usmialem jak wyjalem sieciowke - w2k wyswietlil ikonke "brak polaczenia" a po wsadzeniu wszystko znowu dzialalo :) tak z ciekawosci spytam grafe tez odlaczyles w czasie pracy :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 Cytat tak z ciekawosci spytam grafe tez odlaczyles w czasie pracy :wink:ta, po prostu sie zawiesil, a szkoda :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 Cytat Cytat tak z ciekawosci spytam grafe tez odlaczyles w czasie pracy :wink:ta, po prostu sie zawiesil, a szkoda :D heh teraz nie wiem czy koles zartuje czy moze ma serwis darmowy i dozywotnia gwarancje na czesci :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario_t Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 A moze zadzwonie na 999? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharki9 Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 Cytat Cytat Cytat tak z ciekawosci spytam grafe tez odlaczyles w czasie pracy :wink:ta, po prostu sie zawiesil, a szkoda :D heh teraz nie wiem czy koles zartuje czy moze ma serwis darmowy i dozywotnia gwarancje na czesci :P poprostu jest ciekawy swiata :D niektorzy wsadzaja wsowki do kontaktu a on wyciaga i wsadza sprzet jak jest na chodzie komp, ludzie maja rozne hobby :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 Mi sie tez zdarzylo hotswapowac ale nie dla zabawy tylko z koniecznosci ,jako ze komp jest ciagle zajety waznymi downloadami ;]. Tortury przeszly myszki/klawy na Ps/2, cdromy ,kiedys dysk wyciaglem z kieszeni :]. Najciekawszy hotswap przezylem jak mi bios padl na plycie ,jako ze kumpel mial identyczna to moja przeprogramowalem u niego ale ile mnie nerwow kosztowali wyciaganie tych kostek przy wlaczonym kompie :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharki9 Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 Cytat "]Mi sie tez zdarzylo hotswapowac ale nie dla zabawy tylko z koniecznosci ,jako ze komp jest ciagle zajety waznymi downloadami ;]. Tortury przeszly myszki/klawy na Ps/2, cdromy ,kiedys dysk wyciaglem z kieszeni :]. Najciekawszy hotswap przezylem jak mi bios padl na plycie ,jako ze kumpel mial identyczna to moja przeprogramowalem u niego ale ile mnie nerwow kosztowali wyciaganie tych kostek przy wlaczonym kompie :] ja tez kiedys hdd wyciaglem, jak zobaczylem te iskry i martwego kompa przez pare minut to se powiedzialem ze juz nigdy tak nie zrobie :D, ale komp sobie polezal nabral nowych sil i na szczescie zaczal chodzic ale ile to sie czlowiek nerwow najadl :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grass Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 no wiec chyba was zagne :) mialem celka 533 w zeszlym roku takiego do zabawy czyt. spalenia w sumie caly komp mial isc do wymiany wiec byla zabawa ... wyciagalem procka w czasie pracy systemu , odlaczlem dysk twardy ... procek wyciagalem kilka razy i nic sie nie stalo z kompem botowal sie dysk tak samo tak ok godziny mi zeszlo , na samym koncu wiozlem zasilacz od walkmana i polatalem prockowi kabelkami po pinach dopiero wtedy odszedl do krainy wiecznych lowow tak samo zalatwilem dysk i plyte gl. :) najlepsze bylo ze jak przykladalem 12v do plyty w roznych miejscach to sie dioda od ramu zapala raz ciemniej raz jasniej :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 ludzie jesteście bardziej stuknięci niż ja :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
john_doe Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 grass --> kurde to nielepiej bylo dac tego kompa komus kto nie mail takiej wypasionej maszynki? mnie by bylo szkoda... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Cytat grass --> kurde to nielepiej bylo dac tego kompa komus kto nie mail takiej wypasionej maszynki? mnie by bylo szkoda...ja to bym tego starego dał sioże a nowego sam sobie wziął :twisted: ona tylko net word i simsy to by jej poszły a ja tylko ut2003, nfshp2, colin 2 itd. itp. 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 taa a ja myslalem ze jestem dziwny :) mnie sie tylko zdarzalo kieszen w locie wyciagac , skonczyl sie dzien dziecka jak wyzionella ducha :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 a co za problem myślicie, ze jak sie servery na linuxe naprawia... wyjmujecie pamieć ram i wsadzacie sprawną a sprzęt sie nawet nie zawiesi... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 tylko ze takie jaja na serverze robisie nie ze wzgledu na system operacyjny tylko na sprzet na jakim jedzie - to sa specjalne plyty glowne :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Cytat no wiec chyba was zagne :) mialem celka 533 w zeszlym roku takiego do zabawy czyt. spalenia w sumie caly komp mial isc do wymiany wiec byla zabawa ... wyciagalem procka w czasie pracy systemu , odlaczlem dysk twardy ... procek wyciagalem kilka razy i nic sie nie stalo z kompem botowal sie dysk tak samo tak ok godziny mi zeszlo , na samym koncu wiozlem zasilacz od walkmana i polatalem prockowi kabelkami po pinach dopiero wtedy odszedl do krainy wiecznych lowow tak samo zalatwilem dysk i plyte gl. :) najlepsze bylo ze jak przykladalem 12v do plyty w roznych miejscach to sie dioda od ramu zapala raz ciemniej raz jasniej :) nie wiem czym tu sie chwalic - dalbys lepiej tego kompa jakims dzieciom do domu dziecka jak juz go chciales wyje... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grass Opublikowano 22 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2003 Cytat grass --> kurde to nielepiej bylo dac tego kompa komus kto nie mail takiej wypasionej maszynki? mnie by bylo szkoda... no wiesz mi tez sie lezka w oku krecila ale byly potrzebne uszkodzone czesci a jak na zlosc nikt niemial nic podobnego tylko ze nie sprawnego ... w sumie to udalo mi sie tylko dysk podmienic na mniejszy bo byla 17GB ja wsadzilem moja 13GB ( sprawna taka do przewalania fimow ) zamienilem tylko gumy bo to byl seagate i go z dymem puscilem ... szkoda ze niemialem kamerki niezly filmik by z tego wyszedl , nigdy bym sie niespodziewal ze tak trudno bedzie spalic celka dopiero zasilacz go wykonczyl ale w sumie tak to juz jest ze jak chcesz cos zepsuc to dziala a jak sie obchodzisz jak z porcelana to wtedy sie pierdzieli ... ps. Gie-eN-Zet wcale sie nie chwale ale jak taki temat to dlaczego nie podzilic sie doswiadczeniem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...