karro Opublikowano 22 Marca Zgłoś Opublikowano 22 Marca moze być ze za spore na 1830mhz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danio31b Opublikowano 22 Marca Zgłoś Opublikowano 22 Marca Godzinę temu, karro napisał(a): moze być ze za spore na 1830mhz zazwyczaj gdy się bawiłem UV to niestabilne ustawienia wywalało do pulpitu tylko. Ustabilizowało się na 1830 887v już nie ruszałem. Zresztą ta karta potrafi pobierać i po 300w i nic się nie działo. raczej podejrzewam niestabilny procesor albo VRM płyty głównej, procesor podpięty wtyczką 8 pin choć widzę, ze jest jeszcze dodatkowe 4 pin ale podobno potrzebne tylko do ekstremalnego OC. Myślę czy nie wymienić Noctuy na dobre AiO od Arctica dla niższych temperatur. Może na najcieplejszym rdzeniu jest za gorąco i dlatego wywala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karro Opublikowano 22 Marca Zgłoś Opublikowano 22 Marca Nie ,nalezy zrobi def na kazdym podzespole a jak nic nie da to ram przestawić na 3200 jak 4 kosci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...