oryginalnynowynick Opublikowano 28 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2020 Witam, posiadam: procesor; i5-8600 karte; gtx 1060 6gb, ram; 2x 8GB G.Skill Aegis, DDR4 2666Mhz oczywiście do tego dysk hdd, ssd - lecz aktualnie uzywam tylko ssd Mój zasilacz jest już do wymiany i chciałbym tutaj zapytać jaki Państwo by poleciło do około 300zł (sugestie o trochę droższych też możecie dać). Ja osobiście myślałem nad SILENTIUMPC VERO L2 BRONZE 600W - ponieważ dużo osób polecało, ale nie jestem pewny. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 28 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2020 SPC nie ma jakiś super zasilaczy ale nie są też to totalne gówna . Obecnie najnowsza wersja Vero to model L3 - model o 600W kosztuje 259 zł w morele.net . Ew. jak możesz trochę dołożyć do SEasonic Core Gold GM 500W za 349 zł . Półmodularny , lepsza elektronika i certyfikat 80+ Gold . 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oryginalnynowynick Opublikowano 28 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2020 2 godziny temu, reyden napisał: SPC nie ma jakiś super zasilaczy ale nie są też to totalne gówna . Obecnie najnowsza wersja Vero to model L3 - model o 600W kosztuje 259 zł w morele.net . Ew. jak możesz trochę dołożyć do SEasonic Core Gold GM 500W za 349 zł . Półmodularny , lepsza elektronika i certyfikat 80+ Gold . Zasilacz ma dzialac dobrze przynajmniej rok, bo potem i tak bede skladal nowy komputer. 500w wystarczy do tego zestawu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novice Opublikowano 28 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2020 (edytowane) 350w wystarczy z zapasem lepsze dobre 450 niż takie se 600w po co ci 600w ? kupujesz threadrippera albo i9 ? Edytowane 28 Maja 2020 przez Novice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oryginalnynowynick Opublikowano 29 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2020 350w watpie aby wystarczylo, nie jestem az tak glupi i nie mam zamiaru sobie spalic innych podzespolow Ale 500w powinno wystarczyc, czy sie myle? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Setnik Opublikowano 29 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2020 W proline masz często promocje na zasilacze 500W spokojnie starczy. 450W też by starczyło tyle, że jak zechcesz kiedyś kupić jakąś wydajniejszą kartę grafiki to może okazać się trochę za mało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...