joorva Opublikowano 30 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2020 Witam Wysypało recenzji RTXów 3070 FE, ale jakoś nie trafiłem na reckę, gdzie ktoś by rozebrał kartę z chłodzenia. Wg mnie to bardzo interesujące, bo patrząc na to jak chłodzenie jest skonstruowane można by odnieść wrażenie że samo PCB jest w rozmiarze ITX i ma maks 17-18 cm, co by było doskonałą wiadomością dla ludzi budujących miniaturowe, mocarne pececiki. Ale niestety nigdzie nie znalazłem odważnego co by spojrzał pod radiator i potwierdził. Czy któryś z szanownych kolegów wpadł może na jakąś recenzję albo fotki rozjaśniające powyższy temat? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 30 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2020 (edytowane) Słabo szukasz. Edytowane 30 Października 2020 przez KaszaWspraju 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joorva Opublikowano 30 Października 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2020 W istocie. Dziękuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...