arkilius Opublikowano 2 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2020 Witam, mam problem ponieważ szukam do kupienia w Polsce tej płyty głównej Gigabyte W480 vision D. Znalazłem ją tutaj : https://www.gigaserwer.pl/29,PODZESPO__Y/65,P__yty_g____wne/t686370,c?utm_source=ceneo&utm_medium=referral Tylko nigdy nie zamawiałem z tego sklepu a strona wygląda mało wiarygodnie. Nie ma jej w Morele, X-kom, Net-S, Komputroniku, allegro ktoś może zna jakiś inny sklep lub kupował coś z gigaserwer? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 2 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2020 Ja kupowałem jakieś adaptery. Normalny sklep. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkilius Opublikowano 3 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2020 Dziękuję za odpowiedź, płyta już zamówiona ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...