Skocz do zawartości
marco

Połączyć Hardware & Podkręcanie z Software?

Czy polaczyc Hardware z Software?  

1. 1. Czy polaczyc Hardware z Software?

• Tak
      27
    • Nie
      30

Rekomendowane odpowiedzi

Niezły bezsens.Jedynie kilku było za tak, przynajmniej kilkunastu za nie a i tak wyni 24:20 dla Tak :( :( :(

Czasem mnie dziwi kto tu głosuje :?

A w sumie jak chcecie mieć SUPER BURDEL (może o bałaganie oczywiście :) )to głosujcie na tak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok wyniki sa czytelne - polaczenia nie bedzie, z tym, ze liczcie sie z konsekwencjami:

- nie bedzie tlumaczenia "bo na software malo osob przeczyta" - wszystko co o sofcie bedzie przerzucane na soft bez odnosnika. Dla osob ktore ciagle pisza nie tam gdzie trzeba beda "zachety"

- na nic blaganie "zostawcie tutaj bo costam..."

Osobiscie rowniez jestem przeciw polaczeniu, zapytalem sie wlasnie patrzac na w.w. reakcje ludzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Twoja pokretna logika powala na twarz, normalnie 8O

Zauwaz ze moze nie kazdy czyta wszystko, nie wszyscy maja stale lacza,

zdrowia zycze modemowcom, jak beda musieli kopac przez pare godzin w postach :?

dzięki za uznanie 8)

ale ja tu w innej sprawie ;)

zauważcie że posty sie powielają i jak sie połączy to tego duplikowania bedzie mniej co powinno wyjsc na dobre wszystkim, i tym z stałym i modemowcom bo sumarycznie bedzie mniej do zassania z netu

ja w domu nadal siedzę na modemie /w pracy fakt, mam szybkie stałe łącze/ właśnie wysyłam zamówiene na diapozytyw włąsnoręcznie zaprojektowany :) //

a co do tego kopania to wcale ne jest tak źle

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzial tweak

dzial hardware

dzial software

dzial gielda

i... co tam se jeszcze wymyslicie

no i oczywiscie dolozyc troche modoow, ktoorzy czesto siedza na forum (np tak jak ja po kilka godzin dziennie :P i czytam wszystkie tematy :) , ale to taka skromna propozycja )

i to by bylo na tyle :P

ale nad tym mooglbys sie drogi adminie zastanowic :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok wyniki sa czytelne - polaczenia nie bedzie, z tym, ze liczcie sie z konsekwencjami:

- nie bedzie tlumaczenia "bo na software malo osob przeczyta" - wszystko co o sofcie bedzie przerzucane na soft bez odnosnika. Dla osob ktore ciagle pisza nie tam gdzie trzeba beda "zachety"

- na nic blaganie "zostawcie tutaj bo costam..."

Osobiscie rowniez jestem przeciw polaczeniu, zapytalem sie wlasnie patrzac na w.w. reakcje ludzi

Coo ??

Głosować można było do 30 czerwca, a aktualnie mamy 28 czerwca !

Zobacz na ilość głosów na TAK i na NIE ! TAK przeważa ! Po co argumentować ? Jak głosujesz na przezydenta to też argumentujesz wybór ? NIE

Widać że dzielimy się na równych i na równiejszych !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widze że już decyzja podjęta :( W takim razie po co ta ankieta, skoro wystarczyło by tylko otworzyć taki temat?

Byłem za połączeniem obu działów. W domu mam modem i prawde mówiąc nie chce mi się biegać po różnych działach aby poczytać tam tematy. Jedynie siedząc w pracy moge sobie pozwolić na dowolne czytanie wątków, a tak to wybieram które na pierwszy rzut oka są ciekawe(z reguły z h&p bo na inne nie mam czasu i ochoty żeby przeglądać) i te otwieram i rozłączam się....

A gadki o burdelu... buhaha przecież nawet na hardware zdarzają się topiki zupełnie nie związane z tematem. W końcu od porządku na forach są moderatorzy a jak im się nie chce "pracować' na forum to po co się pchali do tej funkcji(dla sygnaturki pod nickiem?)? A jak macie ich za mało, to co za problem przeprowadzić rekrutacje?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widze że już decyzja podjęta :( W takim razie po co ta ankieta, skoro wystarczyło by tylko otworzyć taki temat?

A gadki o burdelu... buhaha przecież nawet na hardware zdarzają się topiki zupełnie nie związane z tematem.

1. :))) Viva La Resistance

2. Zdarzaja sie ale sa przenoszone, blokowane, kasowane (?) w miare mozliwosci tzn czasu pozatym czasem sa tematy ktore ciezko zklasyfikowac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszyscy są za nie, a i tak "tak" ma więcej głosów :) Najgorsze jest to, że nie umiecie zamieszczać odpowiednich wątkow na odpowiednich forach :(

no nie widze problemu... usuwać od razu, może się ludzie nauczą....

a połączenie nie ma sensu, burdel totalny...... demokracja to nie jest najlepszy ustrój, ale jeden z najlepszychm, które znamy.... i nie zawsze większość ma rację.... jeśli ktoś tak sądzi to powinniśmy jeść <span style="color:red;">[ciach!]</span>o.........bo czy miliardy much mogą się mylić :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzial tweak

dzial hardware

dzial software

dzial gielda

i... co tam se jeszcze wymyslicie

no i oczywiscie dolozyc troche modoow, ktoorzy czesto siedza na forum (np tak jak ja po kilka godzin dziennie :P i czytam wszystkie tematy :) , ale to taka skromna propozycja )

i to by bylo na tyle :P

ale nad tym mooglbys sie drogi adminie zastanowic :P

Juz to przerabialismy

nie bedzie rozgraniczenia hardware/tweak - bylo na poczatku i sie wszyscy gubili i 90 procent tego nie chcialo. Co do gieldy jest gielda na tweak i tam beda wszystkie ogloszenia. Niedlugo wpisy z gieldy beda sie pojawiac na glownej stronie tweak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jestem przeciwko laczenia czegokolwiek bo i tak jest niezly bajzel w niektorych miejscach a po polaczeniu bedzie jeszcze gorzej. Bedzie trzeba sie niezle nakopac w celu znalezienia odpowiadajacego ci tematu. Dlatego moj glos zawisl nad NIE :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zatem plan połączenia hard & soft zostaje zawieszony z obawy o pobicie :) Ale jak zobacze posty hard na soft i odwrotnie, to osobiscie pojde i udusze :)

Przylacze sie do Ciebie :P

Bardzo lubie "podroze" :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...