DaffyDuck Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2021 (edytowane) Kupiłem pamieci 2 x 16Gb crucial ballistix i dostalem pamieci o numerze m8fb1 czyli single rank. Najgorsze chyba pamieci do ryzena. Zwrócic je czy zostawic? prosze o pomoc ps. tak jest jak sie ryzykuje i kupuje w ciemno Edytowane 27 Kwietnia 2021 przez DaffyDuck Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Jak kupiłeś przez neta to zawsze możesz zwrócić - masz na to 14 dni . Jak stacjonarnie to już może być problem . Co do samego kupna ramu SR / DR to loteria z tym , co trafisz to masz . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaffyDuck Opublikowano 27 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2021 i tak chyba zrobię. a pytałem ich w proline o numer końcowy, ale jakos nie potrafili udzelić mi odpowiedzi i zaryzykowałem. Generalnie pamięci są dobre na micronach, ale te single rank Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...