BiAłY Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 troche za duzo bajerkow w menu start mi nie przypada do gustu :/Prawda, zbyt zbajerowane...A z tych co podal SeCtor to mi sie podoba tylko SoftBlue Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 mozna jakos do w2k zainstalowac theme's z XP'ka ??? lub ewentulanie mzoe ktos zna stronke z jakimis fajnymi stylami do w2k ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 mozna jakos do w2k zainstalowac theme's z XP'ka ??? lub ewentulanie mzoe ktos zna stronke z jakimis fajnymi stylami do w2k ???powinno sie dac zainstalowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 30 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2003 Style XP is themeing software designed for the Windows? XP operating systems or better (such as .NET Server or Advanced Server 2002). Style XP allows users to manipulate themes, visual styles, backgrounds, and logons through a simple user interface. Style XP also installs two services to allow the use of third party visual styles (which is not normally allowed on Windows? XP). There is an option to stop these services after they have altered system memory to allow third party visual styles. Style XP does not touch any system files. co znaczy ze zapomnij o style xp w 2k :/ Biały: fakt themsy sa raczej lipne :/ ale to i tak najlepsze z tych co widziałem ;) Kubasik: ty w win 2k mozesz sobie robic style jak w 98 czyli prawie nic :/ system xp ma nowy system tematow ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 31 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2003 sie przekonalem do tallyhawk, w koncu chaninja :twisted: http://zeus.polsl.gliwice.pl/~thriadae/des...ops/desk_11.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MK Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2003 no to mój: : bez wodotrysków , niepotrzebnych ikonek na pulpicie i w tray'u. Czy wy naprawde potrzebujecie aby na pulpicie na stałe były wyświetlane zasoby systemowe itp.???? Mi wystarczy jak nacisne w razie potrzeby trzech króli :) . Niby forum tweak ale jakoś tego tweak'a przynajmiej windy aby szybciej chodziła nie widać :wink: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soultaker Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 8) Zajefajny temat 8) Jak widzicie po moim avatarze jestem milosnikiem pewnej roslinki :twisted: znlazlem jush: tapetke, boot screena, i login ale nigdzie nie umiem znalesc thema 8) jesli ktos cos takiego widzial lub posiada to dajcie znac 8) Z gory dzieki :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Ej lame zemnie powi mi ktos gdzie wzucic plik ".msstyles" , lub czy potrzebny jakis program do tego ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2003 hmmm jakby to powiedziec mam problem jak podmienic boot screen :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 hmmm jakby to powiedziec mam problem jak podmienic boot screen :?np w dosie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 hmmm jakby to powiedziec mam problem jak podmienic boot screen :?np w dosie :) a jaka byla komenda w dosie na prznoszenie plikow, bo nie chce mi sie szukac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 hmmm jakby to powiedziec mam problem jak podmienic boot screen :?np w dosie :)a jaka byla komenda w dosie na prznoszenie plikow, bo nie chce mi sie szukac :Dmv.. ekhm... move :P albo copy i dac overwrite :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Mi ostatnio spodobał się styl Sentinel (beta-1) kolorystyka Magna, a oprócz tego to może jeszcze WIN2004 i MSN6i - też całkiem całkiem. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djswistak Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Ej lame zemnie powi mi ktos gdzie wzucic plik ".msstyles" , lub czy potrzebny jakis program do tego ? mam ten sam problem. pomoze ktos? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=39067 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 World So Cold Łułezzzz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas0 Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 wlasnie wbilem na themexp.org w celu pobrania jakiegos nowego schemaciuku a tu mi sie mnostwo syfu poisntalowalo, adawary, spy etc. UWAZAJCIE NA THEMEXP.ORG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 mi się mój pulpit podoba...zrobiony alternatywnymi dla TGT Soft(themexp) narzędziami stardocka... http://gry-online.pl/S055_forum.asp?ID=2706597 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 mi się mój pulpit podoba...zrobiony alternatywnymi dla TGT Soft(themexp) narzędziami stardocka...http://gry-online.pl/S055_forum.asp?ID=2706597 Ale po co zasmiecac system jakims oprogramowaniem nakładającym skórki na system? Windows ma juz wbudowana obsługe tego(msstyles) i nie potrzeba dodatkowego oprogramowania, a działa lepiej i szybciej i stabilniej od tego co daje stardock. wlasnie wbilem na themexp.org w celu pobrania jakiegos nowego schemaciuku a tu mi sie mnostwo syfu poisntalowalo, adawary, spy etc. UWAZAJCIE NA THEMEXP.ORG Zgaduje. Korzystasz z IE? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 na mssstyles nie było odpowiadającej mi skórki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 No czasem nie ma identycznych. Kiedyś sam przerobiłem jedną skórke z Windows Blinds na msstyles, bo nie było takiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 a jak przerobić? prosiłbym o instrukcje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 StyleBuilder z tgtsoft, pliki z grafiką z tematu dla windows blinds i kilka godzin zabawy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fisherix Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Ja używam czegoś takiego, fajne bez wodotrysków http://www.fisherix.3d.pl/pulpet.jpg A to inna kolorystyka tego samego styla http://www.fisherix.3d.pl/pulpet2.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas0 Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 wlasnie wbilem na themexp.org w celu pobrania jakiegos nowego schemaciuku a tu mi sie mnostwo syfu poisntalowalo, adawary, spy etc. UWAZAJCIE NA THEMEXP.ORG Zgaduje. Korzystasz z IE? Tak. Zaisntalowalem teraz opere, moge juz wejsc bezpieczniej ? : ] Ja używam czegoś takiego, fajne bez wodotrysków http://www.fisherix.3d.pl/pulpet.jpg A to inna kolorystyka tego samego styla http://www.fisherix.3d.pl/pulpet2.jpg mozesz dac do tego styla link albo chociaz nazwe ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 ee tam Black Luna jest fajna i Milk. Inne sa bee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fisherix Opublikowano 27 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2004 ju, prosie: nazwa to Blackout, znajdziesz go wszędzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 na themexp.org sam syf ! polecam wejsc na forum neowin.net (dzial Completed Visual Styles) tam zawsze najnowsze i najlepsze style a moje ulubione to: Extensis Ashen Mod Pixel Elegance Tiger Nano Royale Mod i wiele innych, ktorych nazw nie przytocze bo nie mam jak teraz sprawdzic (pisze nie od siebie, a w domciu neta do pazdziernika nie bede mial ;( ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shs Opublikowano 28 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2004 ja uzywalem longhorna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...