Allen Opublikowano 23 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2003 Szukam pieśni, którą śpiewała dzisiaj Monika Brodka w Idolu [ ostatnia wokalistka :wink: ]. Smth like: 'I need love'[...]with somebody', w każdym razie coś z tymi słowami. Thx. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 25 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2003 Podobno jak Slipknot był w Polsce, to nagrał specjalnie w trakcie koncertu kawałek Poland The BEST! I teraz nigdzie nie mogę tego znaleźć. Może ktoś ma we własnych zasobach?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mevius Opublikowano 26 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2003 Poszukuje MP3: Perfect - Autobiografia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 Poszukuje piosenki która często z rana leci w rmf fm. Nie znam ani tytułu ani wykonawcy :( to jest jakiś dance czy cóś leci mniejwiecej tak "A play ....skay a dream..." Wie ktoś o co chodzi ?? z góry dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chomik47 Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 Poszukuje piosenki która często z rana leci w rmf fm. Nie znam ani tytułu ani wykonawcy :( to jest jakiś dance czy cóś leci mniejwiecej tak "A play ....skay a dream..." Wie ktoś o co chodzi ?? z góry dzięki To chyba to: Aurora Feat. Naimee Coleman - Sleeping Satellite Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chomik47 Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 szukam tytulu i wykonawcy piosenki, ktora leci w reklamie Renault Scenic :!: Prosze o pomoc !!Skin - Faithfulness Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 Widze że Chomik47 rządzi :] To teraz mi pomóż. Piosenka w Hainekenie i Pandzie. I love you babe , lalalalal :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chomik47 Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 W reklamie Pandy to Gloria Gaynor - Can' t take my eyes off of you, to samo w reklamie Carlsberga śpiewa Frankie Valli, ale co do reklamy Heinekena, to nie wiem(chyba że to chodzi o Carlsberga :D ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 No chyba :] Dzięki bossu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phase Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 poszukuje najslynniejszych tytulow wykonanych przez bethovena, chopina oraz mozarta.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chomik47 Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 poszukuje najslynniejszych tytulow wykonanych przez bethovena, chopina oraz mozarta..Chopin: The Entertainer, Fantazja Impromptu, Marsz Pogrzebowy, Walc Minutowy, Nokturn na skrzypce i fortepian (początek "Pianisty"), Nokuturn E-moll, Etiuda rewolucyjna Mozart: 9-ta symfonia, Don Giovanni, Dla Elizy, Wesele Figara, Sonata Fortepianowa no. 15 w tonacji C, Marsz Turecki Beethovena niestety nie mam na dysku :( P.S. Mogą być pomyłki, bo mam to wszystko z angielskimi tytułami, także jakieś przekręcenie mogło się zdarzyć :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 szukam tytulu i wykonawcy piosenki, ktora leci w reklamie Renault Scenic :!: Prosze o pomoc !!Skin - FaithfulnessDzieki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 DObra to teraz ja: :arrow: muzyka z reklamy pepsi: łoś siedzi na kanapie i cos mowi, a puzniej leci taka szybka swiateczna piosenka, moze wie ktos co to jest :arrow: muzyka z reklamy ER-y , wolna taka, reklamowany byl swiateczny zestaw startowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 chlopaki jak sie powtarzam to sorry !! szukam podkladu z tej reklamy "zubr zyje w puszczy" (takie mruczenie wypasne :) ) No i mamy w bieżącej prasie. ;) http://www.gazeta.pl/tv/1,47862,1792962.html Pomruk melodyjny, przywołujący klimat walki z szabrownictwem, oddany jakże przejmująco przez Jerzego Hoffmana w "Prawie i pięści", z którego to filmu pochodzi wymrukiwany motyw (autorstwa Krzysztofa Komedy zresztą). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilobajt Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 Witam mam takie male pytanie: :?: Czy ktos wie coto jest za piosenka [ chyba Aerosmith ] ktora byla poszczona pod koniec filmu Armagedon, wtedy kiedy ta kolesiówa miała ślubi i zachwile byly koncowe napisy. Odrazu THX za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 29 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2003 Witam mam takie male pytanie: :?: Czy ktos wie coto jest za piosenka [ chyba Aerosmith ] ktora byla poszczona pod koniec filmu Armagedon, wtedy kiedy ta kolesiówa miała ślubi i zachwile byly koncowe napisy. Odrazu THX za pomoc. chyba "Don't want to miss a thing-Aerosmith" ... pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 Poszukuje mp3 piosenki One a in Milion wykonawca Bosson TYLKO ze Ver. DANCE REMIX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin_n Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 Poszukuje muzyczki z reklamy Algidy [ten elektroniczny kawałek] Za wszelkie odpowiedzi z góry thanks :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 Jeżeli znacie tekst piosenki a szukacie wykonawcy wbiajcie TU: http://www.teksty.org/ Można wybrać szukanie według słów utworu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiNQWiN Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 chlopaki jak sie powtarzam to sorry !! szukam podkladu z tej reklamy "zubr zyje w puszczy" (takie mruczenie wypasne :) ) piosenka to Edmund Fetting - Nim wstanie dzień, ale tam chyba nie ma tego mruczenia.. zreszta nie wiem jeszcze (sciagam) a reklame mozesz sciagnac z http://www.dojlidy.pl/index.html pozdrawiam PiNQWiN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 Clip idzie że jakaś "laska" wsypuje proszek do wanny, później wchodzi jej chłop i rozpuszcza sie. Ktoś wie ? :lol:Berenice, I'd Rather Sleep Alone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weronica Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 Poszukuje muzyczki z reklamy Algidy [ten elektroniczny kawałek] Za wszelkie odpowiedzi z góry thanks :wink: Svenson & Gielen - Twisted ale nie jestem pewna bo bylo kilka reklamowek i nie wiem dokladnie o ktora chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weronica Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 teraz powiedzcie mi co to za kawalek : jaki tytul nosi piosenka z reklamy Peugota. To jest ta reklama w ktorej koles rozwala jakies cienkie auto zeby wygladala jak Peugot :P Piosenka jest podobna do kawalkow Panjabi MC. Czesto puszczaja ja w radiu, to jest duet dwoch gosci wiem tylko ze jeden spiewa w jezyku indyjskim ?? a drugi po angielsku. Ten gosc ktory spiewa po angielsku wtraca w refrenie "move your body, brand new stylin' (??) " bylabym baaardzo wdzieczna za podanie tytulu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 weronica: Bhangra Knights Vs Husan, Husan Oczywiście jest kilka remiksów. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weronica Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 wielkie dzieki Miope swietny kawalek jak dla mnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 1 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2003 przerabiane na tym forum xXx razy ... :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cool_gacek Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 no to dalej z cyklu jaka to melodia :) chodzi mi o utorek (tytul,wykonawca) - oczywiscie z filmu Bad Company -to ta muza klasyczna co sobie leci jak sie filmik rozpoczyna wie ktos????bo ja znalesc nic na ten temat nie moglem thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 no to dalej z cyklu jaka to melodia :) chodzi mi o utorek (tytul,wykonawca) - oczywiscie z filmu Bad Company -to ta muza klasyczna co sobie leci jak sie filmik rozpoczyna wie ktos????bo ja znalesc nic na ten temat nie moglem thx trevor rabin - bmbbo Nie dziękuj :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cool_gacek Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 KUCYK jakze moge nie dziekowac??? DZIEKUJE dzis sasiedzi maja wieczor z muzyka klasyczna - hehheheh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 3 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2003 KUCYK jakze moge nie dziekowac??? DZIEKUJE dzis sasiedzi maja wieczor z muzyka klasyczna - hehheheh Szkoda tylko, że taka krótka :cry: Ale muza jest zajeb****, przypomniałeś mi o niej 8) , zresztą film także bardzo mi się podobał... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...