Nessay Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Witam. Dlaczego nie odświerzycie tego forum, nie dacie nowego wyglądu np coś takiego: http://www.outs.pl/~siekacz/IB/index.php nie chodzi o kolory tylko o całość, ładniejszy wygląd, nowe emotikony itp itd.... forum sie starzeje ;) powinniscie tez zrobic cos takiego, ze uzytkownik moze sam sobie dopisać range co tam sobie chce, od razu by forum było bardziej przejzyste i przyjazne ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Witam. Dlaczego nie odświerzycie tego forum, nie dacie nowego wyglądu np coś takiego: http://www.outs.pl/~siekacz/IB/index.php nie chodzi o kolory tylko o całość, ładniejszy wygląd, nowe emotikony itp itd.... forum sie starzeje ;) powinniscie tez zrobic cos takiego, ze uzytkownik moze sam sobie dopisać range co tam sobie chce, od razu by forum było bardziej przejzyste i przyjazne ;) Forum powinno byc proste w obsludze i funkcjonalne. jakiec wodotryski i inne bajerki sa dobre do forum : Bravo Girl. Tutaj (z zalozenia) powinni przychodzic mniej lub bardziej powazni ludzie z powaznymi, badz mniej problemami. Takie bajerki to sorry, dziecinne IMHO i tyle. Jestem zdecydowanie na NIE ! Jak sam zauwazyles, forum ma byc przejrzyste, czyli im mniej bajerow, tym lepiej i prosciej. Czy przychodzisz tu dla wygladu forum ?? 8O Jezeli tak, to sorry, to jakas pomylka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 AMEN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Forum powinno byc proste w obsludze i funkcjonalne. jakiec wodotryski i inne bajerki sa dobre do forum : Bravo Girl. Tutaj (z zalozenia) powinni przychodzic mniej lub bardziej powazni ludzie z powaznymi, badz mniej problemami. Takie bajerki to sorry, dziecinne IMHO i tyle. Jestem zdecydowanie na NIE ! Jak sam zauwazyles, forum ma byc przejrzyste, czyli im mniej bajerow, tym lepiej i prosciej. Czy przychodzisz tu dla wygladu forum ?? 8O Jezeli tak, to sorry, to jakas pomylka. nic dodac nic ujac :D jestem na NIE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 No tak ale wstawienie dodatkowego styulu nie jest rzecza zbyt trudna a kazdy miał by mozliwosc wyboru najlepszego dla siebie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 No tak ale wstawienie dodatkowego styulu nie jest rzecza zbyt trudna a kazdy miał by mozliwosc wyboru najlepszego dla siebie :) Juz jest wybor, wiec daremne naciaganie na jeszcze inne sa bezpodstawne. Czy to przedszkole ze trzeba dla kazdego inna kolorowanke ? ludzie !? ile wy macie lat ze sie dobijacie o takie bzdety ? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 lol reed ja tylko zasugerowałem nie chcem zadnej kłutni. dlamnie to ładnie wygląda kazdy ma swoj gust, laze po zagranicznych forach i widze "nowe" eleganckie a to takie smutne z deka to wszystko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Po cholerę komuś kolorki? Przedszkole? Może wam jeszcze kredki świecowe kupić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 http://www.neowin.net/forum/index.php?act=SF&f=34 przejzyscie i ladnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 I ładuje się 3 razy dłużej. Za dużo kombinujesz. Zmiana wyglądu na forum dla komputerowców nie ma sensu. Jeśli chcesz kolorki to idź na forum 'dziewczyny'. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 sam se idz :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Ja nie chcę kolorków. Wyjdź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Nie, idz z mojego posta poszoł! 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 dla kolegi ktory chyba nie potrafi czytac Powered by Invision Power Board(U) v1.2 RC 1 © 2003 IPS, Inc.a nasze forum to: Powered by phpBB 2.0.3.1 [marco] © 2001 phpBB Groupto po 1) po 2) jest jak jest i jest dobrze ;) (ja bym tam wywalil cala grafe i zostawl sam tekst, bylo by to czytelniejsze i szybciej by sie ladowalo, ale co tam :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 ParanoiK zobacz swoje avarta a potem wypowidaj się na temat kolorów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Nessay, zadne z tych co podales nie bedzie na tweaku - to nie invision board ;) btw - tez mam dosyc subsilver i desert, ale ciii :P ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 hm Reed nie zrozumiałes mnie zbytnio ;) Ja widze tylo 2 rozne style w tym ze ten drugi ma taki dziwny brazowawy kolor ;) Brakuje tu stylu np. ciemnego(czarnego) sam posiadam taki, ktory ładował by sie (raczej) na pewno szybciej niz te sub silvery a jest bardzo ładny bez zadnych udziwnien :) W tym subie systepuja rozne elementy (obrazki w fifach i jpg) a sa przeciez style bez tego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Nessay, zadne z tych co podales nie bedzie na tweaku - to nie invision board ;) btw - tez mam dosyc subsilver i desert, ale ciii :P ;) jeszcze bana dostaniemy, ze nam sie nie podoba ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Nessay, zadne z tych co podales nie bedzie na tweaku - to nie invision board ;) btw - tez mam dosyc subsilver i desert, ale ciii :P ;) jeszcze bana dostaniemy, ze nam sie nie podoba ;]:lol: koooochaaaamyyyyy tweeeaaakaaaa :lol: http://www.phpbb.com/styles/styles_demo/ dodatkowe style przeciez by nie obciazyly lacza, user raz by sciagnal i by siedzialy w cache albo na proxy. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 nicky: mój awatar jest fajny i młodzieżowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 hehehehe PAranoik! co Ty zes zrobił :D Spoko, ja nic do tego ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Odmładzam się ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palski Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Mi tam się podoba pikaczu RULEZ, można by zrobić całe forum w stylu pokemonowym ;) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 reed popieram , jak ktoś chce kolorki to niech sobie kupi kolorowankę .nie chcę żeby na forum był taki syf jak w domowym przeczkolu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 jacek, popieram :) jezeli posiadasz czarny to mi sie podoba :] bedzie sie dobrze komponowal do mojego pulpitu ;) zagadaj z Marco i podeslij mu tego thema.... a noz sie uda i wrzuci ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Mi tam się podoba pikaczu RULEZ, można by zrobić całe forum w stylu pokemonowym ;) :D zgiń przepadnij siło nieczysta never pokemony sucks ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Najbardziej czytelne i przejrzyste forum jakie widzialem. :!: :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Ludzie zajmijcie się czymś pożytecznym bo tylko tracę kasę na modemie czytając durne posty o wszystkim tylko nie o kompach i o O/C Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 Dlaczego mowie nie dla roznych tematow: 1) na biezacych jest sporo moich malych poprawek ktore musial bym wrzucac ponownie - jak szybka odpowiedz, hypercell czy te ladne mieniace sie linki na subsilverze ;)) 2) wszystkie style zawieraja zmienione grafiki z napisami w wstretnym jezyku angielskim. Na dodatek mili ludzie robiacy te style nie wpadli na pomysl dostarczenia PSD czy czegos innego z warstwami i informacjami o czcionkach co by to mozna bylo latwo przetlumaczyc 3) jesli ktos dostarczy mi ladny styl (PRZETLUMACZONY) ma u mnie skrzynke mail nick@tweak.pl na dozywocie ;) [zaznaczam - samodzielnie przetlumaczony i poprawiony albo zrobiony od postaw a nie CTRL+C, CTRL+V z jakiejs strony) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 28 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2003 I ładuje się 3 razy dłużej. Za dużo kombinujesz. Zmiana wyglądu na forum dla komputerowców nie ma sensu. Jeśli chcesz kolorki to idź na forum 'dziewczyny'.na forum dziewczyny jest fajnie =] czego chesz? ;] np topic pisze 13letnia gowniara o tym czy ma isc z chlopakiem do luzka ktorego bardzo kocha a choda juz 2 dni K"]Po cholerę komuś kolorki? Przedszkole? Może wam jeszcze kredki świecowe kupić?a co do tego textu to niektorzy wola kolor zielony, ze wzgledu na oczy mniej se psoja.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...