bruce Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 ja tam preferuje zyletke :D fajne blizny zostaja :D Dokładnie :)Popieram też preferuję żyketki 8)<font color="#FF0000">[ciach!]</font> ja juz niewiem czy wy mowicie serio czy zartujecie :/ a ja zbieram 1,2,5 groszowki [; ja mowie serio....blantmen chyba tez.....co do reszty nie jestem pewien ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Ja też mówię jak najbardziej serio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 ja tam preferuje zyletke :D fajne blizny zostaja :D Dokładnie :)Popieram też preferuję żyketki 8)<font color="#FF0000">[ciach!]</font> ja juz niewiem czy wy mowicie serio czy zartujecie :/ a ja zbieram 1,2,5 groszowki [; ja mowie serio....blantmen chyba tez.....co do reszty nie jestem pewien ;] Myliłem sie. Po przeczytaniu waszych postow doszedlem do wniesku ze jedak niktore hobby sa GŁUPIE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 a czego co wycieliscie najbardziej zalujecie??? bo ja swego czasu na lewej lydce i to jeszcze po zewn. stronie zrobilem sobie pionowa kreske......potem dostawilem , potem pozioma na gorze , potem jeszcze jedna pionowa rownolegla do pierwszej i ywszlo mi cos ala pi :D jako iz jestem zapalonym matematykiem :D hyhy potem dostawilem pozioma na dole :D i kur*** jedna pozioma i ejdna pionowa sa tak kurewsko widoczne, ze sie ludzie pytaja co mi sie stalo :/ o mojej lewej rece juz nie wspominam... swego czasu an wychowawczej gralem ze soba w kolko i krzyzyk cyrklem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Mi została taka wyrąbana blizna długa 20cm linia na lewej ręce jakoś mi to urody nie dodaje 8) i Podobnie jak ty bruce moja lewa ręka to już normalnie we wszystkie strony jest pocięta rozmaitymi napisami równieć bawiłem się w kółko i krzyżyk 8) teraz po tym widać takie ciemniejsze ślady na skórze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 ja tam preferuje zyletke :D fajne blizny zostaja :D Dokładnie :)Popieram też preferuję żyketki 8)Ja ostatnio ciołem się paskiem swojej dziewczyny :twisted: , ma ostre zakończenia, więc bardzo bolało :twisted: 8) :lol: . Ale też popieram żyletka rox :D :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 jezeli uwazacie sie za twardych, to zrobcie cos takiego [censored !] WRZUCALEM TO FOTO KIEDYS, TYLKO DLA LUDZI O MOCNYCH NERWACH!!!!!!!!!! no ja musialem sie przerzucic na nogi, bo mi miejsca na rece zabraklo, a lewa reka nie umiem sie porzadnie pociac :D hyhy bruce, daj se siana co ? reed Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 o qrwa ale to już jest chore Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Ochyda :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee (pobieglem do kibla) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 ble TAkie ostrzezenie to nei ostrzezenie, to było przegiecie :D fuj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee oblesne wez to wywal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 hyhy.........a myslalem, ze sie wam spodoba, noooo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 nic nie widac :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 dlaczemu nie ma??? bruce-kapiel w wannie z zyletkami - nie probowalem, ty sprobuj ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Jak chcecie to dam wam to zdjecie ale na PM. Mam je na HDD :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 dlaczemu nie ma??? bruce-kapiel w wannie z zyletkami - nie probowalem, ty sprobuj ;) http://members.chello.pl/j.lisiecki/nowy.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Buueee :] Fajna fotka,nie ma co ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 dlaczemu nie ma??? bruce-kapiel w wannie z zyletkami - nie probowalem, ty sprobuj ;) http://members.chello.pl/j.lisiecki/nowy.php brusik na PW to dawaj jesli kto chce!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qpa111 Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 o zesz jasny s.ku.rwy.syn 8O Bruce-malo co sie nie zbeltalem :x a ja hoduje patyczaki :lol: www.patyczaki.prv.pl i nie smiac sie prosze :lol: :lol: :lol: of koz nie wspominam juz o nadrzednym hobby gdyby nie ono to bym tu nie pisal :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 To ja poprosze :D. Niestety nie zdarzylem zobaczyc - reed mnie ubiegl ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 kiedys na lekcji wydlubalem sobie taka Lambde (jestem maniakiem hl i cs choc od niedawna) na 6cm na lewym przedramieniu fajnie wyglondalo jak sie strup zrobil wszyscy w szkole sie na mnie gapili fowmiarke terz polecam mam taka z ostrymi "szpicami" do mizezenia srednicy wewnetrznej :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKa11 Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Podarujcie sobie te obrazki bo zaraz zablokuje topika - bruce narażasz się :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 "Podziwiam" ludzi ktorzy sie samookaleczaja 8O :x IMHO jedynie tattoo jest normalna forma szpecenia sie. Ciecie sie zyletka czy innymi ostrymi narzedziami to IMO glupota niesamowita, ktorej za pare lat takie ludziki bedzie sie wstydzic i zalowac. Ale to kazdy musi chyba sam doswiadczyc. Jezeli chodzi o glupie hobby to chyba mozna do niego zaliczyc moderowanie Tweaka i udzielanie sie na kilku innych forach. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 "Podziwiam" ludzi ktorzy sie samookaleczaja 8O :x IMHO jedynie tattoo jest normalna forma szpecenia sie. Ciecie sie zyletka czy innymi ostrymi narzedziami to IMO glupota niesamowita, ktorej za pare lat takie ludziki bedzie sie wstydzic i zalowac. Ale to kazdy musi chyba sam doswiadczyc. Jezeli chodzi o glupie hobby to chyba mozna do niego zaliczyc moderowanie Tweaka i udzielanie sie na kilku innych forach. :wink: ta jak jakiegos fajnego wirusa czy zakazenia nie dostana wczesniej :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Kurde co wy za zdjecia dajecie :evil: <zygi> Chyba bede musial zmienic tytul tego topicu . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 "Podziwiam" ludzi ktorzy sie samookaleczaja 8O :x IMHO jedynie tattoo jest normalna forma szpecenia sie. Ciecie sie zyletka czy innymi ostrymi narzedziami to IMO glupota niesamowita, ktorej za pare lat takie ludziki bedzie sie wstydzic i zalowac. Ale to kazdy musi chyba sam doswiadczyc. Jezeli chodzi o glupie hobby to chyba mozna do niego zaliczyc moderowanie Tweaka i udzielanie sie na kilku innych forach. :wink: Największą głupotą jest zrobienie sobie tatuażu na przedramieniu i pocięciu go żylteką :? :? :x :x Widziałem z qmplem raz takiego kolesia - miał fajnego tatoo ale całego pociętego :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 ochydne jest te zdjecie bruce'a na plazy ;) a te patyczki tez nei sa zbyt piekne :) w sumei nie lubie tych stworzen :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Cholera! (a mowila mi mamusia "nie zaczynaj zdania od Cholera!") Mialo byc o glupich hobby, a wyszedl topic o masochistach. Moje glupie hobby- lezenie i gapienie sie w sufit, a w razie jego braku- w niebo. Poza tym modding, i grzebanie w W98, czego efektem byl format. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 29 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2003 Ja np. mam takie hobby http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?p=482557#482557 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...