Skocz do zawartości
Diesel

Moze powstac koniec swiata za 25 lat?

Rekomendowane odpowiedzi

Tak pisze slynny autor Nostradamvs, ze ma powstac koniec swiata (od bomby-nuklearnej)

Pisze takze ze trzeci antychryste jest bardziej niebezpieczny od drugiego (Hitlera),

nazywa sie Mabus (George Bush), 3 wojna swiatowa podobno zaczela sie od (9/11 September) ma on trwac az do konca czyli 25-27 lat, wiekszosc ludzi ma wyginac zostanie na swiecie bardzo mala garstka ludzi, zacznie sie nowy rok wodnika, oraz ma byc bardzo dlugi okres spokoju na swiecie.

Dodam jeszcze ze opisywal fakty o morderstwie Robert Kennedy I Ronald Regan, oni byli Katolikami dlatego rzadowi bylo to niewygodne.

1.Bush jest masonem (czyli nie-wierzacy)

2. Nie Bush rzadzi w USA ale inna partia steroje Bushem.

A wiec nie daje wam to do-myslenia kto steroje W USA, a moze nawet calym swiatem?

http://mirrors.meepzorp.com/geocities.com/...ush-antichrist/

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Weź idż. W 6 kasie podstawówki nasza nauczycuelka geografi (pozdrowienia dla p. Szokoły, co mi dost. wystawiała :|) wmawiała, ze niedługo wszystkie planety ustawią sie w 1 linii i będzie małe lubudu. Naszczęscie sie nie sprawdziło. PS. Nostradamus to sobie kilka tych końców świata wymyślił. Ostatni był chyba 2 lata temu (BIG LOL z niego :P)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jestem Antychrystem a nie jakiś Bush :P

Co do końca świata- człowiek jest za słaby, żeby rozp. kosmos. Co to jest jedna planeta- w kosmosie to jak mniej niż jedno ziarenko piasku z naszej planety. Bzdura na resorach. Poza tym za dużo naogladałeś się Terminatora 3 :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sam zabardzo w to nie-wierze.

Ale powiem wam jedno ze sprawdzila sie prawda o 1 i 2-ej wojnie swiatowej, pisal o dokladnym roku 2-ej wojnie swiatowej.

Dlatego nie wydaje mi sie zeby do konca byl lunatykiem :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po pierwsze przepowiednie Nostradamusa maja to do siebie, ze sprawdzaja sie dopiero jak juz sie wydaza. Po prostu po analizie zaczyna wszystko pasowac po fakcie.

Wiec o koncu swiata nigdy sie nie dowiemy :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ehh mogł bym komuś wyjasnic jak to bedzie ale nie bede bo to jednak jest taki mały sekrecik ;)

Nie wierzcie w takie bzdury w ktorych bush czy tym bardziej osama miał by byc antychrystem :) hmmm kwas

Spotkalem sie z teza ze niby ksiaze wiliam(chyba) jest antychrystem :) No to juz bardziej prawdopodobne :) ale tez sciema

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja nie chce zeby moje zycie bylo bardzo dlugie i zebym zostal jakims dziadkiem ktory nie umie sie sam poruszac i wogule. 40-45lat to dla mnie odpowiednia dlugosc zycia. No i chcialbym efektownie umrzec a nie podczas snu. Moje spekulacje moga sie wydawac komus glupie ale tak na prawde nie sa. Zreszta moje zycie moja smierc i moge sobie umierac jak chce.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

eheh Diesel :) Juz ja moge powiedziec Tobie wieksza prawde niz to :) 

oo qrfa, nie wierzcie w to ze Bush jest jakims pieprzonym antychrystem :| 

ps. koniec swiata to pojecie bardzo błedne.

Tak?, zkad ta pewnosc z TV czy gazeta????? :lol: :lol:

Ile Amerykanie do dzis maja wrogow, dalej gina w Iraq a Korea bedzie juz miala atom za 2-miechy.

Nigdy nic nie wiadomo :roll: , nie strasze was ale takie sa prawdziwe fakty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja nie chce zeby moje zycie bylo bardzo dlugie i zebym zostal jakims dziadkiem ktory nie umie sie sam poruszac i wogule. 40-45lat to dla mnie odpowiednia dlugosc zycia. No i chcialbym efektownie umrzec a nie podczas snu. Moje spekulacje moga sie wydawac komus glupie ale tak na prawde nie sa. Zreszta moje zycie moja smierc i moge sobie umierac jak chce.

A co mysli o twoim pogladzie rodzina?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A co mysli o twoim pogladzie rodzina?
Moze sie moj poglad zmieni jak sie ozenie...(no chyba ze zle wybiore :wink: )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi